НОВАК ЂОКОВИЋ СВОЈИМ ПОТЕЗОМ РАЗОЧАРАО И РАСТУЖИО МАЛИШАНЕ СА КиМ

0
209

Протеклих дана се Бања Лука нашла на светској мапи као домаћин и седиште „белог спорта“, захваљујући врхунски организованом турниру „Српска Опен“, чији је централни актер био српски ас Новак Ђоковић, у кога су биле упрте очи и наде целе Републике Српске.
Може се рећи да је Република Српска дисала за Новака, спремна да покаже своје модерно спортско лице и угости све српске навијаче и људе добре воље из земље и региона.Тако је у своју Бања Луку стигла и група малишана са КиМ, пуна радости и очекивања да ће бар на пет минута срести свог хероја и сликати се за успомену.

Међутим, потпуно необјашњиво, Новак се није појавио, одлучивши да своје време проведе у друштву бошњачког теоретичара завере Семира Османагића у Високом и Јајцу, где је изнова подржао „култ пирамида“, који све више добија обрисе сатанистичке секте.

Не зна се шта је више разочарало јавност Републике Српске, сам Новаков чин бизарног зближавања са Османагићем, о чијим преварама је извештавала и „Национална географија“, или дечије сузе малишана са КиМ, која су остала ускраћена за свој тренутак среће.

Остаје да се види да ли ће Новак поново одлутати од српске традиције и залутати на стазе „лажних гуруа“, а пракса је показала да тада почиње да губи, или је ово била само груба грешка и последица незнања неког од запослених у његовом тиму.

Аутор: Глас јавности фото: Принтсцреен/инстаграм