Карлсон упоредио Путина и Бајдена: Тужан сам, наш председник није при здравој памети

0
286

Када би ово био бокс, лекари би отказали меч, рекао је данас амерички новинар Такер Карлсон, упоређујући капацитете председника Русије Владимира Путина, са којим је недавно разговарао, и председника САД Џозефа Бајдена. 

„Тугујем кад видим да је (амерички) председник полудео. И да у мојој земљи сматрају да је веома непристојно причати о томе. И питате се како је дошло до тога да постоји некомпетентан председник. Ово није политичко запажање, ово је чињеница. Највећи утисак на мене, током осам дана колико сам провео у Москви, није оставио само лидер те земље, који је, наравно, импресивна личност, већ то што је (Русија) највећа територија на свету, и страшно је разнолика, језички, културно, верски. Тешко је управљати оваквом државом 24 године, свиђало се то вама или не. Неспособан човек ово не би могао да уради, а он (Путин) је веома способан, и ви то знате“, рекао је Карлсон на Самиту председника влада у Уједињеним Арапским Емиратима.

Он је даље навео да је, осим америчког председника Џозефа Бајдена, некомпетентна, како се чини, и цела тренутна америчка администрација.

Фото: Kremlin Pool