BIVŠI DIREKTOR JATA ŠOKIRAO JAVNOST: NATO avioni nas truju iz vazduha – tragovi koje ostavljaju puni su otrova

0
54062

Nad Srbijom se svakog dana mogu videti hemijski tragovi koji sadrže otrovne materije, koje ispuštaju avioni koji preleću naš vazdušni prostor, tvrdi bivši direktor JAT-a Velibor Vukašinović.

Vukašinović u razgovoru za „Glas javnosti“ kaže da „opasne materije padaju na zemlju i truju nas svakodnevno“.

-Uglavnom se radi o vojnim avionima, mada nisam siguran da nema i civlnih aviona koji ostavljaju hemijske tragove. Kada pogledate u nebo po vedrom danu videćete hemijske tragove koji ostaju iza avioni koji nadleću vazdušni prostor Srbije. Ti tragovi sadrže čestice aluminijuma, stroncijuma i drugih otrorvih metala. I to se ne ispušta samo nad Srbijom već nad celom Evropom, ali i Amerikom. Koliko mi je poznato samo Kina nije dozvolila takve prelete, a Rusi to kontrolišu- rekao je Vukašinović.

On je dodao da je „Srbija sporazumima koje je potisala sa NATO zapravo dozvolila prelet njihovih aviona preko naše teritorije“.

-Srbija nije ušla u NATO, ali je NATO ušao u Srbiju. Ono što je problem što se ignoriše to što nam se dešava. Ovde je neophodan okkrugli sto i reagovanje naših stručnjaka na zagađenja i trovanja koja nam prete iz vazduha – smatra Vukašinović.

Vukašinović je otkrio kada je i kako prvi put ustanovio da se nad Srbijom prosipaju sumnjive supstance, zašto , prema njegovom mišljenju, to zovu teorijama zavere, kao i šta misli o harp sistemima. On je obvjasnio zašto je Beograd danima bio jedan od najzagađenijih gradova Evrope.

 

Vaseljenska