Ђурђев: Институција председника Републике, војска и село главне мете оних који желе да Србија стане!

0
93

Ако пажљиво погледате кампању антидржавне опозиције која носи назив Србија против насиља, а коју заправо подржавају људи који су насилничким понашањем више пута до сада обрукали Србију, видећете да тамо нема ничега сем бруталних напада на институцију председника републике, али и на породицу председника Александра Вучића, изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

– Сасвим је логично да онима који су од 2000. до 2012. године распродали све што су могли и урушили све институције које су могли смета Вучић који је тај процес не само зауставио, већ и обрнуо у корист државе и народа – рекао је Ђурђев.

Он је истакао да поред председника Вучића, као несумњивог лидера нације у овим турбулентним временима, мете напада представљају и министар одбране Милош Вучевић и министар за бригу о селу Милан Кркобабић.

– Смета им то што је Војска Србије најмоћнија у региону, што нема више топљења српских тенкова, што хрватске службе не могу више да вршљају по Србији, што Аљбин Курти не може да понови сценарио за Србе са Косова и Метохије из 2004. године. Тим квазиграђанистима посебно смета обнова српског села, јер знају да је село стуб опстанка Србије, да је село хранило и бранило Србију кад год је то било потребно. Зато делује крајње упозоравајуће то што некоме сметају нове задруге у селима или повратак младих у иста“ – прецизирао је Ђурђев.

Председник Српске лиге уверен је, стога, у убедљиву победу листе Србија не сме да стане – Александар Вучић на предстојећим парламентарним, покрајинским и београдским изборима.

– Иза Вучића је безбедносно стабилна Србија која се убрзано економски развија, иза Вучевића најмоћнија војна сила региона, а иза Кркобабића село које после осамдесет година почиње да оживљава. Иза њих су, са друге стране, катанци на фабрикама које су затворили, а једино што су успели да напуне током своје власти биле су хашке затворске ћелије пуне српских родољуба који су бранили своју државу и народ – закључио је Ђурђев.