(VIDEO) MIGRANTI PRETILI ROMIMA: Narodna patrola im upala u štek, ostala krv po podu…

0
344

Da li su stavovi protiv migracije rasistički, iako ne postoji rasa migrant? Mediji bi hteli da ubede javnost da je to tako, ali šta se dešava kada Srbi i Romi, zajedno imaju problem sa migracijom? Šta se dešava kada Romi koji nisu bele rase, ne žele migaraciju? Videćemo, možda će i Romi postati neo-nacisti, jer talas panike i lažnih vesti ne jenjava.

Narodne patrole još jednom su skrenule pažnju javnosti, a sinoć su po Beogradu tražili ilegalne migrantske štekove u koje su upali ilegalni ekonomski migranti i tražioci azila.

Nakon što su čuli za pritužbe Roma u Beogradu koji žive u blizini takozvane Beton hale, aktivisti iz narodnih patrola protiv migrantskog nasilja odlučili su da dođu na lice mesta.

-Reci mi jel ste imali vi problema ovde sa njima? Upitao je Damnjan Knežević lider patrola

-Pa bilo je problema, tu su upadali pretili, haos je bio. Mi smo zvali policiju,  Na kraju razgovora je Rom gestikulirao rukom pribijanje noža uz grlo simulirajući kako su im migranti pretili.

Zatim ih je Rom uputio u pravcu migrantskog šteka.

Nakon par minuta na licu mesta se pojavila grupa svežih migranata od kojih ni jedan nije znao engleski jezik, a narodna patrola je obavila razgovor sa njima da ne prave probleme u našoj zemlji, naglašavajući da već danima patroliraju ulicama.

-Mi smo patrola samo budite dobri i neće biti problema

Prizor u migrantskom šteku je bio krajnje zabrinjavajući, ne samo da organi reda i mira nisu uspeli da spreče migrante da se tu ilegalno usele, već su u šteku pronađeni tragovi krvi.

Ekonomski migranti koji su došli u našu zemlju su se toliko odomaćili na tuđem posedu, da su iznutra imali i katanac kako bi se zaključavali kada su unutra.

Narodne patrole u migrantskom šteku

Narodne patrole sa Romima u Beogradu i oni me žele migraciju. Nakon razgovora ušli su u migrantski štek.

Posted by Pokret za slobodu i nezavisnost on Субота, 29. фебруар 2020.

foto jutjub

Izvor: Dnevna gazeta