МИНИСТАР КРКОБАБИЋ ЧЕСТИТАО БОЖИЋ: Јединство и слога потребни више него икад

0
227

БЕОГРАД – Министар за бригу о селу и председник Партије уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије (ПУПС) Милан Кркобабић, поводом великог хришћанског празника Божића, упутио је православним верницима, монаштву, свештенству и патријарху српском Порфирију честитку са најискренијим порукама.“Нека Божић, празник рађања, наде, љубави и помирења у све домове донесе мир, срећу, слогу и благостање, посебно нашим грађанима који живе на територији наше јужне покрајине Косова и Метохије“, навео је Кркобабић.

Он је додао да су грађанима Србије као никада пре, неопходни јединство и слога, како би сачували мир, животе и имовину људи на Косову и Метохији, имовину државе Србије и у пуној мери заштитили српске православне светиње.

„Најискреније вам желим да добро победи зло, а љубав буде јача од лоших осећања, која све чешће разарају мир и односе животе у целом свету. Свим вредним домаћинима у селима Републике Србије желим родну и берићетну годину уз стално економско јачање и подизање квалитета живота. Мир Божји! Христос се роди“, написао Кркобабић.

Бета
Фото: Бета/Милош Мишков