НА КИОСЦИМА ШИРОМ СРБИЈЕ – 3. БРОЈ НЕДЕЉНОГ ЧАСОПИСА „ПОРЕДАК!“

0
310

Дарко Танасковић истражује ПРЕКРЕТНИЦУ СРБИ У СВЕТУ И СРПСКИ СВЕТ у најновијем издању часописа „ПОРЕДАК!“ које ће бити доступно од 14. децембра 2023. године.

У овом броју, читаоци ће имати прилику да се упусте у анализе и размишљања Старца Митрофана Хиландарца о КРИЗИ ЕЛИТЕ – КРИЗИ НАЦИЈЕ, као и да открију КАКО ЈЕ ДОБРИЦА ЋОСИЋ ЗАСАДИО ВИНОГРАД У ХИЛАНДАРУ, истражујући културне и економске импликације овог пројекта.

Душко Илић дели своје увиде у Медијске прљаве кампање у циљу разоружавања Срба, док се читаоцима поставља питање: ШТА ЈЕ ЗАДАТАК РОДИТЕЉА? Кроз тему СРПСКА ПРЕКРЕТНИЦА, часопис ће разматрати кључне изазове и прилике са којима се Србија суочава у данашњем глобалном контексту.

Посебан нагласак стављен је на 17. ДЕЦЕМБАР 2023. и анализу ПРЕДЛОГА ЗА ПРОМЕНУ ПОЛИТИЧКОГ СИСТЕМА СРБИЈЕ. Такође, читаоци ће имати прилику да се упусте у истраживање УТИЦАЈА КЛАДИОНИЦА НА ЗДРАВЉЕ И ОБРАЗОВАЊЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ.

Ово издање часописа „ПОРЕДАК!“ обећава занимљиву и информативну читанку са темама које су од суштинског значаја за савремено друштво. Не пропустите свој примерак и будите у току са најновијим анализама и истраживањима Дарка Танасковића и других угледних аутора!