Брауновић: Сметамо им јер знају да преко наших леђа неће моћи да продају Србију

0
141

“Зашто свима сметају Социјалистичка партија Србије и Наша Дрина? Зато што знају да преко наших леђа неће моћи да продају Србију!” – одјекнуле су Шумадијом речи Игора Брауновића.
У четвртак 23. новембра, у препуној сали Дома културе у Орашцу, одржана је изборна конвенција удружења “Наша Дрина”, коалиционог партнера Социјалистичке партије Србије.

Орашац је срдачно дочекао председника Наше Дрине, народног посланика Игора Брауновића, најпре хлебом и сољу, а потом громогласним аплаузом, скандирањем и заставама.

После интонирања химне Србије, окупљенима су се обратили припадници Наше Дрине, а онда је, бурно поздрављен, за говорницом изашао председник Игор Брауновић.

Брауновић је, током свог обраћања, подсетио да је Орашац “место где је рођена српска слобода” и да му је драго што су се баш у Орашцу окупили у овим судбоносним тренуцима по Србију.

У другом делу свог обраћања председник Наше Дрине се осврнуо на предстојеће изборе, заказане за 17. децембар.

“Какви будемо 17. децембра и колико заштитимо Србију и српске интересе, такви ћемо бити довека, а 17. децембра се, верујте ми, брани Србија на бирачким местима и у бирачким кутијама, јер дошло је задње време да сачувамо Србију! Ми морамо да останемо гарант српских националних интереса!”.

Брауновић дао и одговор зашто је у последње време коалиција СПС-а и Наше Дрине трн у оку свима и мета напада са свих страна:

“И зашто свима смета Социјалистичка партија Србије и Наша Дрина?

Смета им јер знају да преко наших леђа неће моћи да продају Србију!

Неће моћи да продају Косово!

Неће моћи да угасе Републику Српску!”, нагласио је лидер Наше Дрине.

“Све за Србију – Космет ни за шта! Све за Србију – Српску ни за шта!” – обећао је, бурно поздрављен од окупљених, на крају свог говора Игор Брауновић.

Извор:
Политички.рс, Фото: Наша Дрина