СРПСКА ДЕСНИЦА ПОД РЕДНИМ БРОЈЕМ 8 НА БЕОГРАДКИМ ИЗБОРИМА, ВАЦИЋ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА

0
249

Градска изборна комисија Београда прогласила је данас листу Српске деснице „Да се војска на Косово врати – Миша Вацић“ која ће се на гласачком листићу налазити под бројем 8. Носилац листе и кандидат за градоначелника Београда Српске деснице је њен председик Миша Вацић.

Вацић је приликом предаје своје листе рекао да је разочаран што није дошло до јединствене десничарске листе, али да није желео да излази на парламентарне изборе и учествује у расипању гласова деснице.

„У договору са председништвом Српске деснице донели смо одлуку да не изађемо на праламентарне изборе како не би учествовали у расипању гласова деснице, али да би нашу политику и идеју српског национализма и на овим изборима изнели пред грађане Србије и да би могли да будимо националну свест и да се боримо за српску ствар решили смо да изађемо на београдске изборе“, рекао је Вацић испред седишта ГИК.

Он је обласнио да Српска десница наставља да се бори али да се нада да ће десница бити уједињена на неким будућим изборима.

„У Србији морају да дођу на власт политичке снаге које ће имати снагу и вољу да потпишу да се наша војска врати на Косово и Метохију. Ја лично сам спреман на тако нешто, зато се кандидујем за градоначелника Београда да би кроз медије могао да представим ту политику и пошаљем поруку до сваког грађанина да је време: да се војска на Косово врати“, рекао је Вацић.

Oн је на предају листе дошао са активистима Српске деснице који су носили заставе Србије и заставе са натписом “Нема предаје Космета”.