Ђурђев: Преговори о Космету су данас умрли, јасно је да ће морати да проговори српско оружје!

0
310

Курти жели да од Космета направи Украјину, од себе Зеленског, а да тамошње Србе протера или ликвидира- рекао је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Запад нас десет година лаже и обмањује, шиптарски терористи су под њиховом апсолутном контролом и све ово су урадили уз њихово зелено светло. Свима мора бити јасно да ће, уколико само један Србин изгуби живот, морати да проговори српско оружје, након чега ће шиптарско заувек заћутати – изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Он је поздравио херојски отпор Срба на северу Космета и поручио да су не само цела Србија, већ сви Срби света уз њих и да их никада неће оставити на цедилу.

,,Српска лига има пуно поверење у врховног команданта Војске Србије Александра Вучића и министра одбране Милоша Вучевића. Јасно је да се ни они, али ни народ који иза њих чврсто стоји не плаше ни НАТО пакта, а камоли шиптарских друмских разбојника. Србија је свесна да уласком у сукоб са шиптарским менторима може изгубити много, али ће у том случају шиптарска страна изгубити све и заувек“ – поручио је Ђурђев.

Председник Српске лиге позвао је, како каже, братске и пријатељске Русију и Кину да хитно сазову седницу Савета безбедности УН и затраже заштиту Срба на Космету и целе Србије који су, као и увек, на страни истине и правде.

,,Са друге стране, разним регионалним менторима Куртија, који сањају да упадају у српске средине пушкама и бомбама као и он, поручујемо да нас има довољно да одговоримо свим српским непријатељима ако затреба и заштитимо сваког Србина и у Републици Српској и у Црној Гори и на целом Балкану“ – закључио је Ђурђев.