НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ: НОВАК ЂОКОВИЋ ОДБИО ДА ИДЕ У ДОЊУ ГРАДИНУ

0
331

Како Глас Јавности ексклузивно сазнаје, прослављени српски тенисер Новак Ђоковић, одбио је да присуствује комеморативном скупу који је пре неколико дана одржан Доњој Градини, на којем су присуствовала државна руководства Републике Србије и Републике Српске, као и велики број грађана из читавог региона.

Уместо да прихвати позив да ода почаст жртвама усташког геноцида, Ђоковић је тај дан провео у хедонизму, у хацијенди Исмета Попаја зв. Цуни, који се налази Великом Пливском језеру, у непосредној близини Јајца.

Поред Исмета Попаја зв. Цуни, контроверзном дружењу присуствовао је и бошњачки бизнисмен Сањин Хасић. Како тврди наш добро обавештен извор, Ђоковића је у то друштво увео Семир Османагић из Високог (познат по промоцији тзв. Пирамида из Високог).

Ово поступање Новака Ђоковића и циљано избегавање да се поклони жртвама геноцида усташког терора, представља озбиљан фаул нашег прослављеног тенисера и свакако покреће многа питања, не само о њему, већ и о систему вредности његове породице. Да ли је Ноле Национале баш такав како медијске машинерије желе да га афирмативно представе, или се иза свега крије нешто супротно. Време ће показати…

Аутор: Глас јавности фото: Јутјуб принтскрин