Ђурђев: У Батајници ће сутра бити одржана истинска парада поноса, Војска Србије јача него икад пре!

0
90

Сутра нас очекује највећи и најлепши приказ наоружања Војске Србије који ће, сасвим сам уверен, умирити наше грађане и охрабрити их да наставимо са јачањем наших војних потенцијала, али и одвратити све оне који мисле да могу да угрозе безбедност Србије – изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Поздравивши вишегодишње напоре председника Србије Александра Вучића, али и актуелног министра одбране Милоша Вучевића када је реч о производњи и набавци многих оружја и оруђа у војне сврхе, Ђурђев је истакао и то да су плате војницима и официрима значајно повећане и да се очекује да држава и у будуће иде у истом смеру.

– Истраживања јавног мњења су неумољива – грађани Србије највише верују Цркви и Војсци Србије. Људи су свесни да без снажне војске нема ни државе, да нажалост имамо много непријатеља и да би сви они најрадије видели Србију која поново топи тенкове и пушчане цеви како би могли да још једном покушају да раскомадају нашу отаџбину – подвукао је Ђурђев.

Председник Српске лиге напомиње да је најбоље војнике увек давало српско село и да је зато важно подржати пројекат оживљавања села у Србији.