Ђурђев: Избацити Басту из владе Србије јер подржава мрзитеља Срба и љубитеља шиптарских терориста и нациста Виталија Кличка!

0
245

,,Раде Баста је министар привреде и нема ничије овлашћење да успоставља било какву сарадњу са доказаним србомрсцем и љубитељем шиптарских терориста и нациста какав је градоначелник Кијева Виталиј Кличко и зато га под хитно треба избацити из састава Владе Србије“ – изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев. 
Он је подсетио да је Баста до сада направио неколико својевољних антируских потеза, без консултација са премијером, те на тај начин упрљао братске и пријатељске односе Србије и Русије и Срба и Руса.

,,Овај штићеник украјинске амбасаде је умислио да у име Србије може да уводи санкције Русији или да даје некакву подршку нацистима попут Кличка који тероришу невини руски народ у Донбасу већ осам година. На следећим изборима, ако се уопште буде кандидовао, Баста ће осетити моћ огорченог српског народа, јер његово име ниједно српско родољубиво перо више никада неће заокружити“ – закључио је Ђурђев.