Стефан Кркобабић: Тринаеста пензија за пензионере Београда

0
246

„Тринаеста пензија за пензионере Београда. За оне са најнижим пензијама она је данас више него нужна, а убеђен сам да то градски буџет може да поднесе. Брига за најмлађе и брига за најстарије за нас су приоритети, а новац утрошен за то је најбоље утрошен новац“, изјавио је потпредседник ПУПС – Солидарност и правда и председник посланичке групе Стефан Кркобабић данас на изборној скупштини Општинског одбора Вождовац и додао „И наравно, не смемо да заборавимо: социјална – гарантована пензија и за грађане Београда. Јер има оних који нису пензионери, никада неће постати пензионери, а старији су од 65 година и немају никаква примања“.
У препуној сали Општине Вождовац за председника Општинског одбора изабран је Душан Ракић, а за потпредседнике Здравка Вукшић, Градимир Танасијевић и Владимир Спасојевић.
„Вождовац и села Вождовца су у Београду, али очекујемо да и Београд буде на Вождовцу и у селима Вождовца. А то значи инфраструктра, добри путеви, тротоари у селима, улично осветљење, уређени вртићи и школе, али и клубови за пензионере и мобилне здравствене екипе које долазе на кућни праг. То с правом очекују грађани Вождовца, за то се бори ПУПС и зато су они у ПУПС-у“, изјавио је Ракић, који ће наредне четири године водити Општински одбор Вождовац.


ало.рс