ПУПС: Пет стотина жена за солидарност и правду

0
90

ПОВОДОМ Осмог марта – међународног дана жена у Мислођину је одржано окупљање активисткиња Женске мреже ПУПС-а. Скупу је присуствовало 500 жена из свих 130 градских и општинских Одбора ПУПС-а широм Србије.

Честитајући им празник, Стефан Кркобабић, потпредседник ПУПС-а истакао је:Пет стотина жена, истинских бораца за солидарност и правду, наших бака, мајки, супруга… су наша узданица, покретачка снага крајева из којих долазе, али и кључни носиоци наше, ПУПС-ове садашње и будуће изборне активности. Оне су способне да своје окружење и све нас заједно мењају на боље.

Осмомаратовско окупљање Женске мреже ПУПС-а је и велики празник за Мислођин. Мештани су срдачно и пријатељски дочакали своје гошће, наводе у ПУПС.

Домаћин скупа била је координатор Женеске мреже ПУПС-а и члан извршног одбора Мирјана Јовановић, а поред бројних учесника и гостију, овом несвакидашњем скупу су присустовали и потпредседници ПУПС-а Крум Васев и Драган Марковић – Маркони, потпредседник Извршног одбора Драган Станојевић и чланови Извршног одбора Снежана Петровић и Драган Тешић.