Кулачин: Вербални и физички насртаји на Стефана Кркобабића доказ су да је опозициони воз одавно искочио из шина

0
234

Лажна опозиција унела је у парламентарни живот Србије насиље, односно физичко насртање на посланике који говоре и то је најбољи доказ за какву Србију се они залажу – за Србију у којој би политички противници били физички ућуткивани само зато што на њихове аргументе немају одговора, изјавио је потпредседник Српске лиге Данијел Кулачин.

– Зато су данашњи насртаји на шефа посланичке групе ПУПС-солидарност и правда Стефана Кркобабића током његовог обраћања заправо напади на одговорну и државотворну политику те партије према Косову и Метохији, према српским селима, задругама, пољопривредницима и пензионерима – каже Кулачин.

Нема сумње, сматра Кулачин, да је Кркобабић својим понашањем не само оправдао место шефа посланичке групе, већ и показао да спада у нову генерацију младих српских политичара на које ова земља може да рачуна.

– Ни једном речју никога није увредио, ни на кога није повисио тон, никога ни прстом није уперио. Да ли је лажна патриотска опозиција свесна да је физички напала човека који је данас јасно и гласно рекао да никада неће одустати од Косова и Метохије, да ли су свесни поруке коју су тиме послали Србима у нашој јужној покрајини. Не могу тако ућуткати ни Стефана ни Србију“ – закључио је Кулачин .

pink.rs