ПОДМОРНИЦА ХОЋЕ ДА ТОРПЕДИРА БИЉАНУ ШАХРИМАЊАН ОБРАДОВИЋ

0
244

Ваљевски НВО активиста Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница, већ извесно време шаље „поверљиве“ поруке истакнутом НАТО микрофону Биљани Шахримањан Обрадовић, у којима је обавештава о наводно важним сазнањима до којих долази кроз своје контакте.

Међутим, јавна је тајна да Чеда подморница жели да освоји Биљанино срце, односно што би рекао наш народ, да је торпедира.

Проблем је настао када је за Чедолиново удварање сазнао Биљанин супруг Дарко Обрадовић, НАТО резидент, али због страха од разулареног и знојавог Чеде, не сме конкретно да реагује.

Чеда подморница иначе убеђује Биљану да је он бољи љубавник од њеног супруга Дарка, за којег иначе коментарише да је импотентан и да има мали пенис. Такође, коментарише и да Дарко ужива у извесним „По По“ игрицама.

Заиста нам је мучно да о наведеном извештавамо, али због поверења и притиска наших читалаца који нас свакодневно шокирају са подацима до којих долазе, дужни смо да јавност обавестимо о њиховим непочинствима и другим болештинама, тим пре, јер ова група девијантних људи намерава да насилним путем преузме власт у нашој земљи.nacionalist.rs