КАКО ЈЕ МРЂАН БАЈИЋ ПОСТАО АКАДЕМИК УМЕСТО ЕМИРА КУСТРУРИЦЕ

0
217

Српска академија наука и уметности крије многе мрачне тајне. Једна од њих је како је Мрђан Бајић постао академик уместо Емира Кустурице.

Наиме, захваљујући својој хомосексуалној вези са покојним академиком Владимиром Величковићем из Париза, којем је у постељи испуњавао и најболесније хомосексуалне фантазије, Бајић је успео да се „пробије“ и стекне статус дописног члана САНУ.

Интересантно је да је у то време, један од кандидата за пријем у Одељење уметности САНУ био и наш прослављени режисер Емир Кустурица, али очигледно Емир није располагао „адутима“ који су се у то време вредновали за пријем у наведено одељење.

Данас Бајић прети другим академицима и бахато се позива да има подршку хомосексуалног лобија из земље и иностранства, неретко се неосновано позивајући и да ужива подршку председнице Владе Србије.

Да ли Бајић сматра да ће заувек остати млад и бити у стању да издржи све психофизичке изазове који проистичу из хомосексуалног односа, или је свестан да долазе млађи, који су спремни да понуде више од њега, време ће показати.

nacionalist.rs