Стефан Кркобабић: Да дух Старог града остане вечно млад

0
84

За председника Општинског одбора Стари град изабран је Милан Чукић, а за потпредседника Марко Баришић.Ту смо за све наше суграђане, али пре свега за оне најстарије који у нама из ПУПС-а имају праве и посвећене пријатеље. Настојаћемо да заживе нови дневни центри за боравак најстаријих, а да геронто служба буде доступнија и ефикаснија. И никада не смемо да заборавимо на њихово лично и породично достојанство, као највећу вредност ове старе градске општине – изјавио је потпредседник ПУПС – Солидарност и правда и председник посланичке групе Стефан Кркобабић, додајући да ће им млади активисти ПУПС-а увек бити при руци.

Да дух Старог града остане вечно млад! – поручио је Кркобабић на изборној скупштини општинског одбора Стари град у препуној сали Коларчеве задружбине.

За председника Општинског одбора Стари град изабран је Милан Чукић, а за потпредседника Марко Баришић.

Новоизабрани председник Општинског одбора Стари град поручио је да ће активисти ПУПС-а бити изузетно посвећени и притицати у помоћ најстаријима кад год то буде неопходно „Ту смо да им помогнемо у снабдевању храном, лековима, када временске прилике то буду захтевале, да попричамо са њима, али и да се побринемо да лифтови раде, кровови не прокишњавају, електричне инсталације и фасаде буду доведене у исправно стање“, рекао је Чукић.

На скупу је поручено да се, одлуком државе да од јануара 2023. године пензије прате плате, остварује основни вредносни став Партије уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије – Солидарност и правда – познат као Три П, чиме се омогућава да пензије учитеља, лекара или војника расту онолико колико расту примања њихових активних колега.

republika.rs
Фото: Univerzum HD Media