У РС ОПРЕЗНИ Вучићу подршка стигла из Семберије!

0
300

Након турбулентног викенда у Србији и објављивања тзв. Њемачко-француског плана за Косово примјетна је тишина у редовима власти и опозиције у Републици Српској.

Први за сада једини који су се огласили су регионална странка Покрет за Бијељину,чланица владајуће коалиције у градској скупштини Бијељине!

-Као предсједник Покрета за Бијељину у своје име, у име наших чланова и грађана Семберије окупљених око идеје Покрета, дајем пуну подршку предсједнику Републике Србије Александру Вучићу у напорима да одбрани и сачува Косово и Метохију, Србију и националне интересе, каже Миленко Митровић предсједник Покрета за Бијељину.

Митровић каже да вјерује да мудра политика коју је до сада водио Александар Вучић може дати одговор и на садашње изазове које креирају други, подмећући нам још један „преломни тренутак“, који може одредити наше даље кретање као народа.

-Александар Вучић је свој патриотизам и оданост народним интересима на најбољи начин показао и у Семберији и Републици Српској, обезбјеђујући улагања Републике Србије у школе, вртиће, болнице, путеве, културне институције, на чему му је захвалан народ са ове стране Дрине, тврди Митровић.

-Он је увијек био уз нас, зато смо ми сада уз њега. Бићемо и у наредном времену, јер имамо пуно повјерење у политику коју води, закључио је предсједник Покрета за Бијељину Миленко Митровић.

cafe.ba