СРПСКО СЕЛО БИЋЕ У ФОКУСУ НОВЕ ВЛАДЕ: Избор Кркобабића за министра је најбољи доказ!

0
148

Човек који је препородио српско село министар Милан Кркобабић наставиће да ради на истој функцији и у новој Влади Србије.
Како је саопштио председник Србије и лидер напредњака Александар Вучић на седници ГО Српске напредне странке, о чему је Република већ писала, Кркобабић ће бити један од оних који ће и даље бити члан кабинета у Немањиној 11.

По занимању дипломирани економиста, Кркобабић се већ доказао и показао као неко ко се ухватио у коштац са једним од највећих проблема у Србији – за оживљавањем српског села.

Управо је српско село током историје било од кључне важности за спас и развој Србије у најтежим временима, а чињеница да ће управо Кркобавић и даље бити на челу тог ресора сведочи да је план нове Владе Србије да настави тај посао.

Кркобабић, чији је ПУПС коалициони партнер СНС, у претходном мандату покренуо је неке од најзначајнијих пројеката везаних за српско село, па је његов избор само логичан след догађаја.

Развој српског задругарства, субвенције и подела кућа на селу брачним паровима, финансирање развоја села и сеоских општина, само су неки од примера који су реализовани управо захваљујући Кркобабићу.

republika.rs