PISMO HRVATSKOG ISTORIČARA KRIVOKAPIĆEVIM ĆERKAMA! Šarić demolirao licemerje Zdravkovih ljubimica, posle ovoga mogu da otvore salon u Prištini, biće teško jer „VRAČAR JE SAMO U BEOGRADU“!

0
282
Fejsbuk snimak ekrana

Hrvatski istoričar Goran Šarić na Fejsbuku je objavio otvoreno pismo ćerkama crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, koje, uprkos progonu Srba u Crnoj Gori od strane njihovog oca i žigosanja srpskog naroda i Srbije kao „genocidnih“, imaju obraza da optužuju srpske medije za linč

Pismo prenosimo u celosti:
Krenula hajka u anti-srpskim i antiljudskim medijima, pre svega NovaS i N1 na Srbe i Srbiju zbog nepostojećeg progona ćerki premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića. Reč je o (ne)čoveku koji stoji iza rezolucije o srpskom genocidu, donacije vakcina tzv. vojsci tzv. Kosova, odbijanju potpisivanja ugovora sa SPC, a koje je potpisao sa ostalim verskim zajednicama u Crnoj Gori… duga je lista njegovih svinjarija, iako je kratko na vlasti.

Krivokapićeve ćerke su izjavile da se zbog: “hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima ne osećaju bezbedno, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču”.

Evo kako Montenegrinke, NovaS i N1 zamenjuju teze. Nisu linču izloženi Srbi u Crnoj Gori u kojoj vlada njihov otac, Srbi koji čine trećinu stanovništva, a ne smeju raditi u državnim službama i nemaju ministre, koje montenegrinska skupština proglašava genocidnim, nego su ugrožene Krivokapićeve ćerke dok sa silikonskim usnama pod ful profi šminkom ispijaju koktele na Vračaru. Kako su tačno ugrožene? Plaše se da im konobar u “Vule vu” ne pljune u piće od 10 evra? Najbolje da im Srbija plati jednu rehabilitaciju na Maldivima gde će zalečiti duševne boli.
NovaS i N1 pišu da su beogradski tabloidi Krivokapića proglasili izdajnikom i čovekom koji pljuje Srbiju. Šta je pogrešno u tim konstatacijama, osim da to nisu beogradski tabloidi? Ovo nije sukob Krivokapića i beogradskih tabloida kako N1 i NovaS žele prikazati, nego Krivokapićeve-Dritan-NATO-vlade i srpskog naroda.
„Iz ljubavi u Beogradu“

“O svemu smo obavestile institucije koje se bave bezbednošću u Crnoj Gori.” kažu sestre Krivokapić.

Dakle, otac “prijavio” Srbiju za genocid, vi za medijski linč. Sestre nastavljaju sa patetikom: “Nas niko nije naterao da odemo u Beograd i počnemo da se profesionalno ostvarujemo, već smo to učinile iz ljubavi.”
Iz ljubavi prema čemu? Prema estetskim klinikama ili prema “Šeheru” i “Maderi”? Dok vi živite život zlatne mladeži i proseravate se u glavnom srpskom gradu, vaš otac šikanira te iste Srbe u Crnoj Gori. Niste pisali saopštenja kad je pevaljka koja je svoju karijeru poput vas izgradila u tom omraženom Beogradu, nedavno ponosno pevala Tompsonove pesme u Nikšiću?

NovaS i N1 pišu: “Podsetimo, od kada je crnogorski parlament usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, mediji pod kontrolom režima u Srbiji su svakodnevno pisali o predstavnicima vlasti u Crnoj Gori, u prvom redu o premijeru Zdravku Krivokapiću, iako je u dokumentu naznačeno da pomenuta Rezolucija nije uperena ni protiv jednog naroda.”

Mediji pod kontrolom režima? A pod čijom ste vi kontrolom? Samo medijima pod kontrolom režima smeta optuživanje Srba za genocid? Vama to ne smeta? Kažete, u rezoluciji piše da nije uperena ni protiv jednog naroda? Ima li kraja vašem licemerju? Genocid prema definiciji NE MOGU počiniti pojedinci! Zašto Krivokapić nije doneo rezoluciju o genocidu u Mosulu i rekao da to nema veze sa Amerikancima? I kako je genocid kad Srbi ubiju nekoliko hiljada muslimana u Srebrenici, a nije genocid kad Amerikanci ubiju nekoliko desetina hiljada muslimana u Mosulu?
Saveznici su u Prištini
Sestre Krivokapić završavaju: “Trenutno smo u Crnoj Gori, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo nakon konsultacija s porodicom i službama koje u Crnoj Gori procenjuju našu bezbednost.”

Ne znam kako ste ni do sada izdržali sa tim “genocidnim Srbima”? Kako vas ne zaboli želudac od pogleda na genocidaše dok ispijate “Aperol špric” u “Suveniru”? Šta će vam Beograd kad su Srbi takvi, imate Prištinu ili Tiranu, to su vaši saveznici.

Za koliko Srba nema mesta u Beogradu dok vi ovde “gradite karijeru”? Šta je trebala Srbija, da vas nagradi direktorskom pozicijom? Da je Srbija normalna država, svi, ponavljam svi poslanici crnogorskog parlamenta koji su glasali za rezoluciju, uključujući i članove njihovih porodica dobili bi zabranu ulaska u Srbiju.

Prvi ću podržati suočavanje srpskog društva sa svakim zločinom koji su Srbi počinili nad bilo kim, sramim se u ime svakog tog zločina (jer je za zločine, suprotno od onog što nas uče soreš-sereš intelektualci odgovoran celi narod, a krivi su pojedinci), ali ovde se ne radi o plemenitoj želji da se istraže zločini, nego o pokvarenom pljuvanju na Srbe po nalogu gazda sa zapada.

Dobro vas je otac naučio da optužujete Srbiju, ali je propustio reći da mora ima i drugde, a Vračar je samo u Beogradu.

Informer