Raković: Lepo je što su se oglasili stari pacijenti iz DPS-a

0
56

„Srbija, Crna Gora i Srpska biće slobodne i ujedinjene. Demokratska partija socijalista će, kao crnogorski vid Hrvatske stranke prava, biti zabranjena u toj saveznoj državi“, poručio je Raković.

Piše: dr Aleksandar Raković

Posle dužeg vremena, izvesno probuđeni iz kome, ponovo su se protiv mene oglasili moji stari pacijenti, besprizornici iz Demokratske partija socijalista. Izvesno je da im je rezolucija o Srebrenici dala novu energiju, posebno jer se nadaju da je ova rezolucija spasila Mila Đukanovića od suđenja za ratne zločine. Međutim, neće biti tako. Đukanović će odgovarati za ratne zločine. On lično u svoje ime, a ne u ime crnogorskih konvertita.

Zbog svoje kulturološke inferiornosti, u Demokratskoj partiji socijalista i Agenciji za nacionalnu bezbjednost nisu imali kapacitet da protumače moje reči iz 2019. na promociji moje knjige „Crnogorski separatizam“ koja se odigrala u stadionskoj atmosferi prepunog afmiteatra na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Naime, moje reči da će se jednog dana sto hiljada crnogorskih separatista suočiti sa 7,5 miliona Srba značile su uvertiru u događaje iz 2020. kada se upravo to dogodilo.

Tada se svesrpski pokret Srbije, Srpske i Crne Gore poigravao s crnogorskim separatistima koji su ostali sasvim sami, bez igde ikoga, bez kučeta i mačeta, kao što je to i danas. I opet ćemo se tako poigravati, najbolje je zapadnjačkom metodom štapa i šargarepe. Ugodno za uvo zvuči kada Darko Šuković kaže: „Trampizovani Zapad fasciniran Putinom posmatrao je kako Srbija i Republika Srpska po ruskom scenariju gaze najmanju članicu NATO-a“. Baš kako dolikuje, zar ne?

Srbija, Crna Gora i Srpska biće slobodne i ujedinjene. Demokratska partija socijalista će, kao crnogorski vid Hrvatske stranke prava, biti zabranjena u toj saveznoj državi. Genocidna velikohrvatska politika Ante Starčevića, čiji je danas nosilac Demokratska partija socijalista na čelu s Đukanovićem, otići će na smetlište istorije. Tome će poseban doprinos dati 7,5 miliona Srba dok će sto hiljada crnogorskih separatista to samo posmatrati. A potom i aplaudirati, u skladu s mentalitetskim osobinama.

 

IN4S