Mandić: Zdravko Krivokapić biće upamćen kao najveći izdajnik srpskog roda, zajedno sa svojim mentorom i gazdom Milom Đukanovićem!

0
50

 

Piše: Vladimir Mandić, proslavljeni srpski rukometaš

Ja kao Srbin iz Republike Srpske nisam mogao ni pretpostaviti da će neko iz bratske Crne Gore zabiti nož u leđa svom narodu. Donošenje rezolucije o Srebrenici u crnogorskoj skupštini je nova neprebolna rana na grudima srpskog naroda jer dolazi od braće i prijatelja. Međutim, sve su prilike da Vlada Crne Gore i njen premijer Zdravko Krivokapić nastavljaju antisrpsku politiku koja je srpske heroje proglasila za zločince, a Srbe za genocidaše.

Nisam imao ni u pomisli da će iz Crne Gore dolaziti ovako teške vijesti. One Crne Gore koja je nekad čojski stajala uz srpski narod što se grčevito borio da se sačuva na vjekovnim ognjištima. Crne Gore koja je slala pomoć u nafti i drugim resursima zbog čega su Srbi iz RS i opstali! Svi oni sinovi koji su pali za slobodu Republike Srpske ovo nisu zaslužili.

Neka znaju oni koji su dugli ruku za žigosanje mog naroda kao genocidnog da ćemo im ovo dobro upamtiti. Nisu zalud u Republici Srpskoj i drugim srpskim zemljama mnoge porodice zatrte jer su sve muške glave položile živote da bi spriječile ono što neko misli tasterom da učini! Mislio sam da se odlaskom bezbožnika koji su udarili na Srpsku pravoslavnu crkvu sve promijenilo u Crnoj Gori, ali čini se da će biti još gore, a Zdravko Krivokapići (nisam slučajno napisao krivokapići) je izdao sve što se može izdati,i siguran sam da će se svaki njegov rođak stidjeti njega i da će biti upamćen u istoriji kao najveći izdajnik srpskog roda od Brankovića pa na ovamo, uz rame svom mentoru i gazdi Milu Đukanoviću.

 

Borba