PREDSEDNIČKI KANDIDAT ŠOKIRAO FRANCUSKU: “Teroristički napadi su napisani unapred – Sistem izmišlja predsednike”

0
38

“Videćete da ćemo u poslednjoj nedelji predsedničke kampanje imati ozbiljan incident ili ubistvo”, kako bismo “uprli prst u muslimane”. “Sve je napisano unapred”, rekao je Žan Lik Melenšon.

Čelnik leve stranke Insoumis Žan Lik Melenšon rekao je da je uveren da je sve “unapred napisano” i da misli na “ozbiljan incident” ili napad poslednjih dana pre ankete 2022. godine.
Upitan u programu Politička pitanja (France Inter / Le Monde / France info), čelnik levice i predsednički kandidat 2022. prvo je naznačio da želi da se Emanuel Makron “kandiduje”, jer “ćemo imati štošta reći”.

“Inače, izvlaćićemo još jednog malog Makrona iz šešira, […] ne znamo ko je to, puf, on je izabran za predsednika. Sistem je taj koji ga izmišlja. Zadnji put, Makron je stigao u zadnji trenutak. Sistem će možda izbaciti nekog drugog”, nastavio je Žan Lik Melenšon.

“Videćete da ćemo u poslednjoj nedelji predsedničke kampanje imati ozbiljan incident ili ubistvo.

Bio je to Merah 2012. džihadistički ubica u Toulouseu i Montaubanu u jevrejskoj školi. Svedočili smo napadu na Jelisejskim poljima [2017., džihadist je ubio policajca Xaviera Jugeléa], pre nego što smo imali dedicu Voisea (Paul Voise, penzioner napadnut u svom domu u Orléansu u aprilu 2002.), za kojeg niko nikada nije čuo.

Sve je to napisano unapred” … “Imaćemo malog lika iz šešira. Imaćemo izuzetno ozbiljan događaj koji će ponovo omogućiti upiranje prsta u muslimane i izmišljanje građanskog rata. Eto, to je to. Sve je napisano unapred”, otvorio se Žan Lik Melenšon.

Mainstream mediji i političari su skočili na noge i odmah ga proglasili najvećim teoretičarem zavere, ali je stranka stala na njegovu stranu. Žan Lik Melenšon nije bilo ko. Ceo život je u politici. Bio je ministar i predsednički kandidat na prošlim izborima. Član je masonske lože Grand Orient de France.

Logično