NORVEŽANI O ZAPANjUJUĆEM PROROČANSTVU POVEZANOM SA RUSIJOM: Dolazi katastrofa koju Amerika ne vidi…

0
267

Norvežani govorili o proročanstvu povezanim sa Rusijom koje predviđa skoru katastrofu SAD.

Zapadni analitičari počeli su da uviđaju ozbiljnost situacije u kojoj se nalaze Sjedinjene Države zbog jačanja geopolitičkog saveza između Rusije i Kine.

Savez između Rusije i Kine, koji se sve više učvršćuje, preti da ispadne mnogo opasniji za Sjedinjene Američke Države od SSSR-a i Istočnog bloka u prošlosti.

O tome su nedavno govorili norveški analitičari. Norvežani su primetili da su zajednički rusko-kineski napori na svetskoj političkoj areni u stanju da efikasno zaustave „svaku pretnju od Sjedinjenih Država i koalicije zemalja koje predvode“.

„Vašington ne uviđa najavu predstojeće katastrofe. Sjedinjene Države se ponašaju kao da je odnos snaga u svetu i dalje isti kao pre nekoliko generacija“, navode analitičari, ukazujući na starozavetnu priču sa predviđanjem pada Vavilona.

Stručnjaci su primetili da će se, kada Amerikanci uspeju da u potpunosti shvate „kuda sve ide, promeniti čitava njihova slika sveta“.

U prilog ovoj izjavi ide i članak u kineskom listu Global Times, koji navodi da je „kombinovana moć Kine i Rusije mnogo veća od snage bivšeg sovjetskog istočnoevropskog bloka“.

Kao rezultat, postaje očigledno da Sjedinjene Države i njihovi zapadni saveznici više nisu u stanju da pruže temelje unipolarnog sveta.

Ako ne priznaju drugi rusko-kineski pol moći i ne počnu da pregovaraju s njim, situacija za Sjedinjene Države preti da se na kraju pretvori u noćnu moru.

„Ne može biti jasnije. Ali pitanje je: da li Zapad to uviđa? Da li će pročitati proročanstvo na zidu, kao što je bilo u Bibliji pre pada Vavilona?“, rezimirali su norveški analitičari.

Vebtribun