Jugović: Očekujem da i Stamatović pristupi SNS

0
265
Foto snimak ekrana

Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Bata Jugović očekuje da će posle Aleksandra Šapića i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović pristupiti Srpskoj naprednoj stranci i postati član Predsedništva.
Jugović je ovaj stav izneo gostujući u emisiji na televiziji Hepi.

„Mislim da Šapić nije jedini lider jedne stranke koja će kolektivno da pristupi SNS. Radio sam anketu u Čajetini i prilikom anketiranja građana Čajetine koji zdušno daju podršku Milanu Stamatoviću, predsedniku opštine i Zdrave Srbije, ogromna većina njih se izjasnila da više žele da vide Stamatovića u Predsedništvu Srpske napredne stranke nego da on ima svoju stranku“, rekao je Jugović i dodao:
„Kada sam dublje ušao u to anketiranje, pitao sam ih zašto tako misle i rekli su mi pa i Stamatović se zalaže za obnovu Hrama Svetog Save, i Stamatović da je na vlasti on bi podigao spomenik Stefanu Nemanji i Stamatović da je prvi čovek u državi i on bi se borio za Rezoluciju o srpskom stradanju u Jasenovcu. Ja očekujem, to je moja percepcija, nije nikakva informacija da se razumemo, da će Milan Stamatović kao i Šapić pristupiti SNS i da će biti član Predsedništva SNS“, zaključio je Jugović.

Foto snimak ekrana

Nova