Veseli se, Herceg Novi!

0
33

Dragi Novljani od Kamenara do Debelog Brijega i od mora do orjenskog snijega,

Hvala vam, dobri ljudi, čestiti zaljubljenici u ovaj grad! Hvala na podršci koju ste dali prvenstveno ideji da o gradu Herceg Novom treba da odlučujemo u Herceg Novom. Hvala vam na velikom povjerenju listi koja je izašla pred vas časno i pošteno, samostalno, imenom i prezimenom, i koja vam je tražila podršku da zajedno volimo i vodimo ovaj grad, da ga zajedno branimo i da ga zajedno razvijamo.

Istrajali ste u podršci Novskoj Listi tokom mukotrpne kampanje i uprkos opasnim neistinama koje su servirali konkurenti u izbornoj trci. Nisu vas pokolebale teške riječi, ni agresivni nastupi, vandalski činovi, ni nekulturni ispadi. Odgovorili ste na sve onako kao i mi, elegantno, novljanski jednim potezom olovke ili pera. Ono što ste vi uradili juče, ulazi u anale izbornih trka. Hvala vam! Trijumfovao je Herceg Novi i tek će da trijumfuje.

Nastavićemo da se borimo za sve vas i nas koji drugi grad osim ovog nemamo, ali i ne tražimo. Naša ljubav i naša briga znače još asfaltiranih ulica i još parkova, još investicija i još poslova, manje problema a više rješenja. Daćemo sve od sebe da čujemo sva vaša mišljenja i da na terenu zajedno donosimo najbolje odluke za sve mjesne zajednice i sva hercegnovska sela.

Neka se veseli Herceg Novi! Zaslužio je! Živio nam! Ovo je naš grad i naš brod!
Priča se nastavlja.
S ljubavlju, vaša Novska Lista

Radio Jadran