STRATEŠKA SARADNJA POŠTA SRBIJE I RS: Strateški projekti u oblasti logističkih usluga

0
109

VRŠILAC dužnosti direktora Javnog preduzeća „Pošta Srbije“ Zoran Đorđević, razgovarao je u Banjaluci, na odvojenim sastancima, sa predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović i direktorom preduzeća „Pošte Srpske“ Miladinom Radovićem o jačanju i širenju saradnje pošta Srbije i Srpske, kao osnovi za čvršće povezivanje građana i privrede dve zemlje.

Na sastanku sa predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović, koji je održan na njenu inicijativu, u fokusu su bili strateški projekti saradnje, posebno u oblasti poštanskog saobraćaja i logističkih usluga kao ključnih elemenata međudržavne saradnje koja je dogovorena tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Republici Srpskoj ranije ove nedelje.

Nakon razgovora sa predsednicom Cvijanović, Zoran Đorđević imao je radni sastanak direktorom preduzeća „Pošte Srpske“ Miladinom Radovićem na kom su utvrđene zajedničke aktivnosti u okviru strateške i operativne saradnje pošta Srbije i Srpske, saopštila je Služba za odnose s javnošću „Pošte Srbije“.
-Strateški projekti u oblasti poštanskog saobraćaja, logističkih i informatičkih usluga koje ćemo zajedno razvijati ne samo da će dodatno učvrstiti neraskidive veze između Srbije i Republike Srpske, već će doprineti sveukupnom razvoju privrede i unapređenju kvaliteta života građana obe zemlje. Istovremeno, Pošta Srbije će pružiti punu stručnu pomoć i podršku poslovnim aktivnostima Pošte Srpske- izjavio je Đorđević nakon sastanka u Banjaluci.

Novosti