KUSTURICA: Umesto da zaštite ćirilicu, oni štite homoseksualce i lezbejke da usvajaju decu

0
173

Izjava jednog od potpisnika peticije Koalicije za prirodnu porodicu i proslavljenog srpskog režisera, Emira Kusturice.

„Sada se, pod maskom pandemije, obavlja ono što je čelnik Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, Klaus Švab, nazvao „veliki reset“. Zapadne sile nastoje, skoro uniformno, da, preko svojih sredstava masovnog informisanja i na druge načine, sprovedu masovnu kampanju i faktički ostvare depopulaciju stanovništva. Na osnovu unakaženog marksizma oni stvaraju novu levičarsku orijentaciju, koja u život sprovodi sve što se može nazvati uništenjem država i malih naroda. O tome govori statistika. Srbi svake godine imaju 35 hiljada više umrlih nego rođenih, izvrši se 140 hiljada abortusa, a kod nas se vodi rasprava o zakonu o istopolnim brakovima.

Ako se kockice spoje, ispada da, čak i kad bi homoseksualci i lezbejke mogli da usvajaju decu, ostaje pitanje: a koju decu će usvajati? Svakako onu koja će, u sve većem broju, stizati sa Istoka, iz oblasti zahvaćenih „ratnim požarom“, i kojima su otvorene najmoćnije sile Zapada, da bi, po svemu sudeći, Zapadna Evropa bila uništena, sa čime se ona, na svaki mogući način, i slaže“.

Kusturica je dodao:

„Da se nastavak raspada Jugoslavije zbiva u Srbiji, vidi se i po tome što mi nemamo zakon o zaštiti ćirilice. Ako se postavi pitanje – šta je važnije za Srbiju, zaštita ćirilice ili istopolni brakovi, odgovor je, naravno, – ćirilica. Ali se niko ne usuđuje da taj zakon donese, što jasno ukazuje na to da su magistralni pravci razvoja, uključujući vojsku, policiju i ostalo, određeni spolja, nisu samobitno srpski. Sve se to odvija pod različitim izgovorima“, zaključio je Kusturica.

Slavija info