Velike sile se spremaju da udare na Rusiju! Putin izneo dramatično upozorenje

0
74

U inostranstvu je u toku informaciona kampanja protiv dostignuća Rusije, uključujući i u medicini.
Rusija se suočava sa politikom obuzdavanja, koja je usmerena na potkopavanje njenih vrednosti i zaustavljanje razvoja zemlje, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin na sednici kolegijuma FSB.

– Suočavamo se sa takozvanom politikom obuzdavanja Rusije. Nije u pitanju prirodna konkurencija koja je prirodna za međunarodne odnose, već dosledna i vrlo agresivna linija, koja je usmerena na potkopavanje našeg razvoja, da ga uspore, izazovu unutrašnju nestabilnost, potkopaju vrednosti koje objedinjavaju rusko društvo, i na kraju oslabe Rusiju i stave je pod spoljnu kontrolu, kao što to vidimo i znamo da se dešava u nekim državama na postsovjetskom prostoru – naglasio je šef države.

Po njegovim rečima, u inostranstvu je u toku informaciona kampanja protiv dostignuća Rusije, uključujući i u medicini.

– Protiv nas se vodi ciljana informativna kampanja sa oštrim i neutemeljenim optužbama po brojnim pitanjima. Koriste se čak i apsurdne svakakve anegdotske teorije zavere. Pokušava se, u poslednje vreme, postaviti pod sumnju naša dostignuća u sferi medicine, u borbi protiv virusa korona – dodao je on.

Kako je saopštio ruski lider, Rusija poseduje informacije da se protiv nje spremaju provokacije, vezane za borbu protiv virusa korona.

Alo