DA LI SE DAKA DAVIDOVIĆ SASTAJAO SA HAŠKIM ISTRAŽITELjIMA DAVNIH DANA?

0
78

Kao osobi nijednog i svih zanimanja, obavijenom velom misterije, a zapravo naslagama laži, šverceru oružja, političaru u pokušaju – Davidoviću siđite sa svog u(iz)mišljenog trona, ne ponašajte se kao primadona i udostojite javnost odgovora:

  1. Da li je tačno da ste na ime dugovanja od Petra Crnogorca po jako niskoj ceni zajedno sa Zdravkom Kosanovićem otkupili 20.000 komada automatskih pušaka, koje sada nameravate da izvezete iz Crne Gore na tržište koje je pod sankcijama UN?
  2. Da li je tačno da ste prodali veću količinu municije kalibra 7.62×39mm (57-N-231) i 7.62×39mm (57-T231RM1 – obeležavajuća) ozloglašenom fašističkom i antiruskom bataljonu Azov u Ukrajini?
  3. Da li ste SR Jugoslaviju i narod u Srbiji u telefonskom razgovoru sa Đukanovićem 2002. godine nazvali „bijedom i jadom“, dok Vam je – istog dana – majka operisana u Kamenici o trošku srpskih poreskih obveznika?
  4. Da li ste sa Milutinom Simovićem skriveni suvlasnik parcele na ekskluzivnoj lokaciji na području Opštine Budva?
  5. Da li ste se tokom 2001. i 2002. godine u više navrata tajno sastajali sa Haškim istražiteljima i šta je bila tema tih razgovora?

Izvor: Nacionalist