Izrael u panici? Čak 17% teže obolelih u populaciji koja je primila vakcinu!

0
508

Nije trebalo dugo da vakcinacija izazove opravdane kontroverze. Propagandna mašinerija radi 24/24 da bi ljude stavila pod iglu, koja joj se vraća poput bumeranga. Izrael, šampion u broju vakcinisanih, takođe je postao šampion u broju teško obolelih koji su primili prvu vakcinu. Čak 17% težih slučajeva Kovida je u vakcinisanoj populaciji nego u populaciji vakcinisanih. Šta se dešava?

Novinarka Julia Ganansia , izraelska televizija „i24 Njuz“ javila je iz Tel Aviva da su vlasti u panici jer među teže obolelima ima više vakcinisanih. Zdravstvene vlasti pozivaju svoje građane na oprez, iako su primili prvu dozu „efikasne“ vakcine. Logično je pitanje, čega se narod treba plašiti? Vakcine ili virusa? Izraelske vlasti nisu precizirale. Izrael je do sada već vakcinisao 2 miliona ljudi i to vakcinom iz kompanije Fajzer / BionTeh.

Pogledali smo podatke iz drugih država u kojima smo takođe svedoci naglog porasta zaraze. Slučajno ili ne, u Velikoj Britaniji porast zaraženih naglo raste od dana početka masovne vakcinacije.

Međutim, treba biti intelektualno iskren i reći da postoje i neki drugi razlozi za porast infekcije, odnosno pozitivni slučajevi, poput ubrzanog testiranja, koje donosi i nove pozitivne ljude. Manipulacija s jedne strane, vraća se poput bumeranga s druge strane. Tako je u laži. Jednom kad krenete, samo upadnete dublje u blato za koje ste krivi sami.

Međutim, čak ni ovaj argument ne može objasniti 17% veći broj teško obolelih u vakcinisanoj populaciji. Ako su PCR testovi upitni, oni nisu ozbiljno bolesni.

Photo by Gustavo Fring from Pexels

Srbin info