Vučić i Dodik razgovarali u teškim i izazovnim vremenima

0
100

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom sa kojim je vodio „prijateljski razgovor u teškim i izazovnim vremenima“, objavljeno je na instagram profilu „budućnostsrbijeav“.
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom sa kojim je vodio „prijateljski razgovor u teškim i izazovnim vremenima“, objavljeno je na instagram profilu „budućnostsrbijeav“.

„Prijateljski razgovor u teškim i izazovnim vremenima. Srpski narod umeće da izdrži sve pritiske, napade i političke hajke, nikoga ne diramo, samo hoćemo da nam niko ne brani da budemo svoji na svome“, objavljeno je na profilu.

Šta je zaključeno na sastanku Vučić – Dodik

Srbija neće ni na koji način zatvarati granicu za ljude iz Republike Srpske, bez obzira na epidemiološku situaciju u Srbiji i RS, smatra da se odnosi sa BiH moraju unaprediti, nastaviće da pomaže srpski narod u RS i zahteva da se prekine sa pretnjama ukidanjem i nestankom Republike Srpske.

To su saopštio Kabinet predsednika Srbije nakon današnjeg sastanka predsednika Vučića sa predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom, koji ga je obavestio o političkim napadima na Republiku Srpsku, kao i o pokušajima njenog urušavanja, te je uputio jasne zahteve i molbe Republici Srbiji.

Tanjug