Poslanik Jugović raspakovao Đilasa i to je pojedinim medijima povod za podsmeh

0
227

Narodni poslanik Jugović se nije zapetljao dok je raspetljavao poslovne kombinacije Dragana Đilasa. Istina je da su se zapetljali pojedini mediji koji jadni ne mogu da odbrane Đilasa od logičnog pitanja kako to da on nije mogao ni pre dolaska na vlast ni posle odlaska sa vlasti da stekne toliku imovinu koju je stekao dok je vršio državne funkcije na vlasti – ističe Aleksandar Đurđev predsednik Srpske lige.

Taj isti medij koji se podsmeva poslaniku Jugoviću je komičan u svojoj malograđanštini jer uočljivo ćuti na nelogično stečenu imovinu bivšeg vršioca narodne vlasti – naglašava Đurđev.

Poslanik Jugovića je imao tešku kliničku sliku i veoma je oslabljen došao u Skupštinu. Ismevati čoveka koji će se još dugo oporavljati od posledica virusa Korona je novinarstvo kojeg se gnušaju i birači koji su opoziciono orijentisani – zaključuje Đurđev.

Nova: Poslanik SNS se upleo u Skupštini, pa ni da bekne

 

Poslanik Srpske napredne stranke Bratislav Bata Jugović u pokušaju da provuče ime predsednika Stranke slobode i pravde kroz još jednu skupštinsku raspravu, zapetljao se i zamuckivao do te mere da verovatno niko u skupštinskoj sali nije razumeo šta je tačno hteo da kaže.

“Ta politika se meri u hektarima, odnosno meri se u hek… nek… bogatstvu, odnosno u nekretninama, u hektarima, sopstvenim hektarima Dragana Đilasa”, rekao je Jugović.

On je tako praktično nastavio čitav niz izlaganja poslanika SNS koji su tokom prošle nedelje izazvali burne reakcije javnosti.

“Bata Jugović iz Čačka, nije dobro naučio sns zadatak, pa se zapetljao. Nije znao koga da oplete, Dragana ili Gojka, nisu mu na vreme doturili cedulju”, samo je jedna od reakcija na društvenim mrežama.

Da podsetimo, u čitavom serijalu uvreda i zabrinjavajućih optužbi koje su protekle nedelje dolazili iz redova poslanika SNS, posebno se izdvajaju optužbe Biljane Pantić Pilja koja je televizije N1 i Nova S označila kao “antisrpske medije u kojima nema trunke nezavisnosti” i da ih može “opisati samo jedna rečenica – domaći izdajnik, strani plaćenik”.

Zatim je usledio čitav serijal optužbi na račun predsednika SSP, uključujući i onu da organizuje ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ne treba izostaviti ni nedavni napad poslanika Marka Atlagića na glumce Seku Sablić i Dragana Bjelogrlića, koje je okarakterisao kao osobe bez trunke patriotizma.

Nova