Mediji ismejali poslanika ali on ima opravdanje! Bratislav Jugović za Glas javnosti: ‘Sramno je šutirati čoveka koji je preležao težak oblik korone’

0
102
Foto snimak ekrana

Poslanik Bratislav Jugović koji se našao danas na meti podsmeha pojedinih portala zbog lapsusa koji je napravio tokom izlaganja za skupštinskom govornicom objasnio je kako je do toga došlo i da su mediji maliciozno izdvojili samo deo teksta gde je napravio slučajni propust.
Naime, Jugović je, kako je objavljeno u pojedinim medijima, „pomenuo ime predsednika Stranke slobode i pravde kroz još jednu skupštinsku raspravu, zapetljao se i zamuckivao do te mere da verovatno niko u skupštinskoj sali nije razumeo šta je tačno hteo da kaže“.

“Ta politika se meri u hektarima, odnosno meri se u hek… nek… bogatstvu, odnosno u nekretninama, u hektarima, sopstvenim hektarima Dragana Đilasa”, rekao je Jugović.

Jugović za Glas javnosti kaže da je preležao težak oblik korona virusa i da još uvek oseća posledice preležane bolesti.

– Posle teške borbe sa korona virusom na početku procesa oporavka, a nakon teže kliničke slike, osećao sam odgovornost da prisustvujem sednici na kojoj se odlučuje o budžetu. Veoma oslabljen usudio sam se da učestvujem u raspravi o budžetu. Na početku svog obraćanja napomenuo sam da nisam u dobroj snazi i da ne mogu da nastupam dinamično što je svojstveno mojim nastupima. Mediji koji ismevaju vidno oslabljenog čoveka samo potvrđuju prirodu tajkuna koji ih kontroliše, a to je nepristojno bogati Dragan Đilas. Oni pokazuju svoju nemoć, uprkos ogromnom novcu koji troše da diskredituju sledbenike politike koju personifikuje Aleksandar Vučić, kaže Bratislav Jugović.

 

Glas javnosti