Ruski stručnjak: NA SLEDEĆU AMERIČKU PROVOKACIJU TREBA ZAPUCATI!

0
121

LIDER Ruskog saveza avganistanskih veterana Franc Klincevič smatra provokacije američke vojske i njenih saveznika na vazdušnoj i vodenoj teritoriji Ruske Federacije nečuvenim i ocenjuje postupke ruske strane kao popustljive.

Stručnjak je za „Patriot“ medija grupu naglasio da je krajnje vreme da ruska vojska upotrebi oružje protiv onih koji krše ruske granice.

– Vreme je da postavimo drske vojnike na ta mesta. Taj mentalitet postoji među američkom vojskom – to pompezno američko ponašanje gospodara života postoji svuda i može se pratiti čak i u Evropi. Oni se prema nama ponašaju kao prema drugoj klasi i, na žalost, ovo (kršenje granica Ruske Federacije) nije neka vrsta propagandnog čina, to je norma – oni se tako pozicioniraju – rekao je Klincevič.

Prema njegovom mišljenju, ako Rusija ne počne oštro suzbijati upade na svoju teritoriju, Amerikanci će i dalje koristiti svaku priliku da brodovima ili avionima uđu u rusku zemlju, kao u slučaju razarača u zalivu Petra Velikog, koji smatraju spornom teritorijom.

Novosti