Virus ipak prešao sa Faučija na šišmiša

0
201

Piše: Dragan Vujičić

Kako stvari stoje, virus Sars Kov 2 nije prirodnog porekla nego je ”prešao” sa dr Entonija Faučija i njegovog NIH (Nacionalnog centra za javno zdravlje SAD) preko posredničke organizacije Eko Helt na nevine kineske slepe miševe i mravojede pa na čoveka.

Naime američka Nacionalna agencija za dostupnost javnih podataka objavila na zahtev časopisa ”Pravo za znanje” tražene mejlove koji su prethodili naučnom Članku iz medicinskog časopisa Lancet u kome je februara ove godine ustanovljen zvanični narativ o prirodnom poreklu virusa Sars Kov2.

Taj članak je potpisalo 27 naučnika na nagovor Pitera Dazaka čelnog čoveka Eko helt Alijense, agencije preko koje je NIH finansirao laboratorijska istraživanja ”dobijanja funkcije od virusa slepog miša”koja su trajala čak 11 godina sve do 24 aprila ove godine kada je plaćanje iz američkog budžeta laboratije u Vuhanu prestalo.

Fauči

Inače kineska laboratorija za koju se sumnja da je u njoj napravljen virus je poslednja u lancu Bio labaratorija iz sveta koje su učestovala u ovim ”nebezbednim”i do kraja narezjašnjenim istraživanjima.

Njusvik je aferu otkrio u aprilu 2020.a Eko helt alijens su u zataškavanje uloge NIH u kontroverznim istraživanjima krenuo još u februaru.

Da podsetimo. Tačno 27 aprila predsednik SAD Donad Tramp je kazao da ima čvrste dokaze o učešću Kine u kreiranju opasnog virusa a Njusvik je objavio članak da je Američki centar za javno zdravlje pre samo tri dana ukinuo finansiranje laboratoriji u Vuhanu,

https://www.newsweek.com/controversial-wuhan-lab-experiments-that-may-have-started-coronavirus-pandemic-1500503

Da po Amerikance stvar bude crnja, dr Antoni Fauči u američkom nedeljniku označen je kao ličnost koja je „promovisala“ i finansirala istraživanja u kineskoj laboratoriji, a „njegov“ Nacionalni zavod za zdravstvo je tokom šest godina izdvojio 3,7 miliona dolara za prvu fazu istraživanja.

Kako kaže „Njuzvik“, 2019. godine je startovala druga faza istraživanja, predviđena da se odvija u narednih pet godina, sa još 5,7 miliona dolara za proučavanja virusa korona na šimišima, a sve je zaustavljeno 24. aprila.

šišmiš

Sajt „Politiko“ potom je potvrdio da je drugom fazom projekta upravljala neprofitna istraživačka grupa EcoHealth Alliance, pod vođstvom Petera Dazaka, stručnjaka za ekologiju bolesti.

U tekstu u „Njuzviku“ iznet je niz optužbi na račun netransparentnog i nesmotrenog rada Faučijevog instituta za javno zdravlje.Pominje se studija biologa sa Univerziteta Severne Karoline 2015, gde su zaključili da je virus korona sličan SARS-u i da se može sa slepih miševa direktno preneti na ljude, kao i da nema odgovarajućeg leka ili lečenja.

Gde je korona tu je i dr Entoni

U „Njuzviku“se rasvetljava uloga Faučija u istorijatu opasnih istraživanja sa virusima korona. Piše da je pre 11 godina, tokom kontroverze povodom istraživanja o funkciji na virusima ptičjeg gripa, dr Fauči igrao važnu ulogu u promociji rada. Tvrdio je da je istraživanje vredno rizika koji predstavlja, jer omogućava naučnicima da pripreme antivirusne lekova koji bi mogli biti korisni kada se pojavi pandemija.

Više od 200 naučnika tada je pozvalo na obustavu istraživanja vezanim za šišmiše. Problem je, rekli su, u tome što se povećala verovatnoću, da će se pandemija dogoditi zbog laboratorijske nesreće. Podseća se da je 2014. godine, pod pritiskom Obamine administracije,Nacionalni institut za zdravstvo objavio moratorijum na takav rad, suspendujući 21 tekuću studiju. Tri godine kasnije, u decembru 2017. godine, NIH je okončao moratorijum i počela je druga faza projekta …

”Pravo na znanje”u stvari objavljuje kako je stvorena zvanična laž da je virus Kovid 19 nastao iz prirode.Kreirana je u Lansetu a glavni portagonista je Piter Dazak Faučijev prijatelj i finansista instraživanja dobijanja fukncije od slepog miša. Treba reći i da se sve spekulacije i naučne sumnje o prirodnom poreklu virusa na Tviteru, Gejsbuku, Guglu od februara označavaju kao lažne vesti.

E-mailovi pokazalo pokazuju da su u izjavi u časopisu ”Lanset” u kojoj 27 istaknutih naučnik osuđuje „teorija zavere koja sugeriše da KOVID-19 nema prirodno poreklo“ organizovali zaposleni u EkoHealt Alijensu , ”neprofitnoj grupi ”koja je primila milione dolara američkih sredstava poreskih obveznika za genetsku manipulaciju koronavirusima sa naučnicima sa Instituta za virusologiju Vuhan.

https://usrtk.org/wp-content/uploads/2020/11/The_Lancet_Emails_Daszak-2.6.20.pdf

Jasno je kao dan da je predsednik Saveza EkoHealta Daszak sam napisao izradio Lascetov članak sa namerom da „ne može da se identifikuje da dolazi iz neke organizacije ili osobe“, već da se na nju gleda kao na ”jednostavno pismo vodećih naučnika zarad istine “.

Daszak u mejlovima sa upustvom naučicima kako da sastave laž kaže da želi „da izbegne da izgleda politički”. Pismo se pojavilo 18. februara, samo nedelju dana nakon što je Svetska zdravstvena organizacija objavila da će bolest izazvana novim koronavirusom dobiti naziv KOVID-19.

U njemu ….27 autora „najoštrije osuđuje teoriju zavere koja sugeriše da KOVID-19 nema prirodno poreklo“, i tvrde da naučnici iz više zemalja ”pretežno zaključuju da je ovaj koronavirus poreklom sa divljih životinja“. (Pismo inače ne sadrži naučne reference koje bi opovrgle teoriju virusa iz laboratorije).

Jedna naučnica, Linda Saif, pitala je putem e-pošte da li bi bilo korisno „dodati samo jednu ili dve izjave u znak podrške zašto nCOV nije virus koji generiše laboratorija i koji se prirodno javlja? Čini se presudnim za naučno pobijanje takvih tvrdnji! “-stoji u njenom mejlu finansijeru Dazaku.

On odgovara: „Mislim da bismo se verovatno trebali držati široke izjave.“

E-mailovi pokazuju kako su članovi EkHealta preventivno odigrali ulogu autoriteta koji isključuju mogućnost laboratorijskog porekla SARS-CoV-2 .To svedoči Dazak u Gardijanu.

https://www.theguardian.com/world/2020/feb/20/coronavirus-chinese-scientists-false-rumours-experts

Dezavuisanje javnosti iz Lanseta potpisuju i naučnici kao na primer Rita Kolvel i Džems Hjudžs koji su članovi odbora direktora Eko Halta , Vilijam Karš izvršni potpredsednik grupe za zdravstvo i politiku, a Hjum Fild savetnik za nauku i politiku.

Na ovaj članak iz časopisa” Pravo na znanje” Piter Dazak, Rita Kolvel i urednik Lanseta Ričard Horton nisu dali komentare a verovatno će ih morati dati u kriminalističkoj istrazi koja se izgleda odvija pod velom tajne.

Kanadski šamar prevari

Drugi šok Korona močvari juče je stigao iz Kanade.

Vrhunski naučni autoritet velike zemlje dr. Rodžer Hodkinson rekao je na saslušanju vladinim zvaničnicima u Alberti da je trenutna afera oko koronavirusa u svetu ”najveća podvala ikada izvršena nad nevinim ljudima “.

Hodkinsonovi komentari dati su tokom diskusije na parlamentarnom Odboru za zajednicu i javne usluge.

Primećujući da je takođe bio ekspert za virusologiju, Hodkinson je istakao da njegova uloga izvršnog direktora biotehnološke kompanije koja proizvodi KOVID testove znači: ”Možda da znam malo o svemu ovome“.

…”Postoji potpuno neutemeljena javna histerija koju pokreću mediji i političari, i ovo je najveća podvala ikad izvršena nad javnošću“, rekao je Hodkinson.

…Lekar tvrdi da se ništa ne može učiniti da se zaustavi širenje virusa osim zaštite starijih i ugroženijih ljudi i da cela situacija predstavlja ”politiku koja se igra medicine, a to je vrlo opasna igra“.

…Hodkinson je primetio da je ”socijalno distanciranje beskorisno jer se KOVID širi aerosolima koji prelete oko 30 metara pre sletanja“.Pozvao je da se društvo odmah otvori kako bi se sprečilo iscrpljujuće oštećenje uzrokovano zaključavanjima.Takođe oštro se obrušio na obavezne maski kao potpuno besmislene.

….”Maske su krajnje beskorisne. Ne postoji nikakva baza dokaza o njihovoj efikasnosti “, rekao je.”Papirne maske i maske od tkanine jednostavno su znak vrline…. To je krajnje smešno. Videvši ove nesrećne, neobrazovane ljude – ne kažem to u pogrdnom smislu – videći ove ljude kako šetaju poput leminga koji se pokoravaju bez ikakve baze znanja kako bi stavili masku na lice. “

Lekar je takođe oštro kritikovao nepouzdanost PCR testova, napominjući da „pozitivni rezultati ispitivanja ne znače kliničku infekciju“, te da bi sva testiranja trebalo da se zaustavijer lažni brojevi”pokreću javnu histeriju“.

On je kazao da je rizik od smrti u provinciji Alberta za osobe mlađe od 65 godina „jedna od trista hiljada“, i da je jednostavno ”nečuveno“ zatvoriti društvo zbog onoga što je doktor rekao „samo još jedna loša grip.“

…Apsolutno sam ogorčen što je ovo dostiglo ovaj nivo, sve bi trebalo da prestane sutra“, zaključio je dr Hodkinson.

Hodkinsonova akreditiva nisu upitna, navodi se dalje.Opšte medicinske diplome stekao je na Univerzitetu Kembridž u ​​Velikoj Britaniji (M.A., M.B., B. Chir.) kai stipendista na Korpus Kristi Koledžu . Nakon boravka na Univerzitetu u Britanskoj Kolumbiji postao je opšti patolog i takođe saradnik na koledžu američkih patologa (FCAP).

Pobuna kovid robova

A kada je u pitanju Evropa počela je pobuna u Nemačkoj i kažu nastaviće se za vikend.Nemačka TV slabo emituje sliku ali ima na tviteru.

 


 

Pobuna, ali policije beleži se i u državi Njujork gde šerifi odbijaju da ”hapse ćurke” za Dan zahvalnosti.

Nekoliko okružnih šerifa u državi Nev Iork kažu da neće sprovoditi izvršnu naredbu guvernera Andreva Komoa koja ograničava okupljanja na Dan zahvalnosti na 10 ili manje ljudi.

Šerif okruga Saratoga, Mihael Zurlo, je sažeo primedbe šerifa. „Ne vidim kako je posvećivanje naših resursa brojanju automobila na prilazima građana ili istraživanju koliko su ćuretine i odeće kupili služe za opšte dobro“, rekao je Zurlo u saopštenju za štampu.

Ovo nema nikakve veze sa ”umorom od virusa“, ​​to je zdravorazumska pobuna protiv ludila

U oštroj objavi na Fejsbuku, šerif okruga Fulton Ričard Đardiano doveo je u pitanje zakonitost novoustanovljenog kaprica guvernera Andreva Cuomoa o dozvoljenih 10 osoba na zabavama i drugim okupljanjima u privatnim rezidencijama.

https://www.facebook.com/fultoncountysheriffsofficeny/?ref=nf&hc_ref=ARQkzyZ36AbDzvxN6TCgRzIOOMslCe7BFGjbEIwlzJFb3e-ue8jH2xTbk2If4u4U8_w

…”Iskreno, nisam siguran da bi to moglo prođe na sudu iz nekoliko razloga, uključujući ćinjenicu da je vaša kuću, to je vaš dvorac“, napisao je šerif u postu.

IN4S