U Beču jedva priznaše da ih je Šiptar pobio: – ljubav je u pitanju jer je Beč stvorio i Šiptare i Albaniju

0
178

ZAPADNI BOLESNI `DEMOKRATSKI` GLOBALIZAM IZRASTAO JE U MONSTRUMA I PRITISNUO PLANETU

* Dok gledamo kako se u Americi na izborima trguje, falsifikuje, namešta i sve to medijski podržava – u ime demokratije – prosto čoveku dođe da se razočara amaterizmom lopovluka i prevara širom sveta – ne samo izbornih

* SAD su imale istorijsku izlaznost sa rekordnih preko 150 miliona glasača, što je dokaz da je Amerika bila dignuta na noge. Tramp je dobio preko 73 miliona glasova i to – istinskih – bez prevare, krađe i nameštaljke! Tramp je, za sada, dobio preko 8 miliona glasova više nego 2016. što ukazuje na novi pravac kojim pola Amerike korača

* Nakon ovih poštenih predsedničkih izbora i demokratski prebrojane volje naroda, kojom misle da su „ubili“ Trampa – odjednom – bup – izvadiše iz fioke vakcinu koja ubija koronu! A, koliko je poznato, oni – nikad, nigde ni jednoga viruščića, kojega su „sočinili“ u njihovim kuhinjicama (a, ako je ijedan do sada njihov – ovaj je), puštali u promet nisu, a da mu, pre toga – nisu i „smrtni otrov“ smislili da ga ubiju kad im više ne buda radio posao!

I nama su je, izgleda, uvalili – i to 1.800.000 doza! Bravo! Samo, ne znam jesmo li morali kupiti i desetine hiljada frižidera za svaku ambulantu po Srbiji, u kojima se te Fajzerove vakcine moraju čuvati na minus 70 stepeni, da bi bile upotrebljive? Pošto u ovom nametnutom svetskom ratu – ko ima vakcinu, ima i pobedu – mi smo se, kao što i priliči vojno neutralnima – bez dvojbe, svrstali i potrgovali ove s frižiderima

* Tramp bi sad da im pobedi, a ni jedan rat – ni započeo nije! E, neće da može, prijatelju! Ima da ti demokratski izbori, demokratske volje naroda u demokratskom glasanju i demokratskom brojanju – demokratski dođu glave!

__________________________________________________________________

Autor: Milijana BALETIĆ

MA koliko se smenjivali novi događaji u svetu, nezavršeni američki izbori na prvom su mestu po značaju. I ostaće. I kada se donese konačna odluka, tek – eho nastaje!

Ovo najbolje definišu vodeći nemački političari, koji smatraju da je u „Americi poljuljan ustavni poredak“, da je nastala „prekretnica i potpuno urušavanje globalnog poretka“! Da se Evropa mora „vratiti sebi i osloniti na sopstvene snage, od ekonomskih do odbrambenih“. Ako Tramp ostane, „Amerika bi se mogla povući i iz NATO-a“.

Hvata ih poseban strah od broja glasova koje je Tramp dobio, pa tako nemački šef diplomatije Hajko Mas konstatuje i da je „bilo logično da ga korona potpuno uništi“, a on je umesto toga „ispao mnogo jači nego što smo mislili“?!

Šta Nemačka zna, čega se plaši i za čim kuka – da ne bi Trampa, koji je, svojim atipičnim predsednikovanjem, srušio zidove da očisti „Augijeve štale“ – nikad ne bi, ne makar mi običan narod, ovako očigledno saznali kako dela i šta je sve – i po kući i po svetu – poradila američka demokratija!

Kad vidite svu ukupnu farsu tog sistema i kako se tek tamo trguje, falsifikuje, namešta, medijski krađa podržava – sve u ime demokratije – prosto da se razočarate amaterizmom lopovluka i prevara širom sveta – ne samo izbornih. Mada, ima tu i logike. Nikad kopija ne može biti tako „moćna“ kao što je original.

Kakva tu sve dobro izrežirana predstava mora da se pokrene, kako bi sve izgledalo kao pravo – a da se ispod gurne projektovani cilj.

Evo, samo kod izbora, čega sve nema…

Kako im se samo pošta namesti k’o „kec iz rukava“ i dimna zavesa iza koje su proturene tone „izborne volje“, spakovane u glasačke listiće – bez podataka ko je glasao (!) – samo za koga se glasa i – dovoljno da ih ima!

A tek kako glasove broje „navijeni“ softveri i kompjuteri!

Kad pošta i „brojači“ posustanu – „nezavisni“ mediji uskaču da pomognu plebsu da utuvi – kojega su predsednika „izabrali“! I, nije jedina Trampova borba sa medijima ovo sad oko fantomskih glasova.

Oni se protiv njega bore sve četiri godine dosadašnjeg mandata, jer su svi – kako i dolikuje „nezavisnim“ novinarima – u vlasništvu globalista i njihove politike. Ne samo u Americi.

Premda, ni brojanje, a ni odluka koja će doći preko suda, još nisu konačni, ono što je sada poznato, to je istorijska izlaznost sa rekordnih preko 150 miliona glasača, što je dokaz Amerike dignute na noge. Ako se u tom broju uzme svaki pojedinac koji je hteo Trampa za predsednika, to je, do sada, preko 73 miliona njegovih pristalica i to – istinskih – bez prevare, krađe i nameštaljke!

E, ova sondaža američkog društva govori o dubokoj podeljenosti i – sudaru te dve opcije. A podatak da je Tramp, za sada, dobio preko 8 miliona glasova više nego 2016. ukazuje na novi pravac kojim pola Amerike korača.

Međutim, da nije bilo korone – na koju se osvrnu i nemački šef diplomatije – teško bi, uz svu krađu, pobedili Trampa. E, ali ne bi američka demokratija bila demokratija da nema „zeca u rukavu“!

No, bez šale – nisam ja neka pristalica „teorija zavere“, ili, tačnije rečeno – ono što se pod tim podrazumeva – tako ne zovem. Ali, da bilo šta – i male, a kamo li velike sile – rade spontano, ono kao omaklo im se – teško da postoji!

To što oni svoje duboke i dalekosežne projekte prekrivaju posprdnom skrivalicom – „teorija zavere“ – omogućava im da podvrgnu podsmehu one koji razotkriju njihovu bestijalnost, kroz ono poznato – „ma da, teorija zavere“! A plebs pre veruje podsmehu, nego otkrivenoj istini!

Evo, ovaj haos od korone traje već godinu dana, ceo svet blokirala. Amerika bačena na kolena, stići ne može da sahranjuje, više nema mesta gde može da leči, oko 50 miliona ljudi ostalo bez posla – život joj zaustavljen!

A, zamislite – za tri godine Trampovog predsednikovanja – pre korone – nezaposlenost u Americi svedena na statističku grešku – ispod 3%!

I, nakon ovih poštenih predsedničkih izbora i demokratski prebrojane volje naroda, kojom misle da su „ubili“ Trampa – odjednom – bup – izvadiše iz fioke vakcinu koja ubija koronu! A, koliko je poznato, oni – nikad, nigde ni jednoga viruščića, kojega su „sočinili“ u njihovim kuhinjicama ( a, ako je ijedan do sada njihov – ovaj je), puštali u promet nisu, a da mu, pre toga – nisu i „smrtni otrov“ smislili da ga ubiju kad im više ne buda radio posao!

I – izbori im se još nisu „ni oladili“ – kad odjednom iskoči gotova vakcina!

I nama su je, izgleda, uvalili – i to 1.800.000 doza! Bravo! Samo, ne znam jesmo li morali kupiti i desetine hiljada frižidera za svaku ambulantu po Srbiji, u kojima se te Fajzerove vakcine moraju čuvati na minus 70 stepeni, da bi bile upotrebljive? Pošto u ovom nametnutom svetskom ratu – ko ima vakcinu, ima i pobedu – mi smo se, kao što i priliči vojno neutralnima – bez dvojbe, svrstali i potrgovali ove s frižiderima.

‘Ajde već kad sam kod vakcine, da priupitam – šta bi sa onom ruskom?

Za nju frižidere ne treba pazariti. Za nju se koristi standardna logistika čuvanja i transporta medicinskih sredstava. Tako im i treba!

Baš mi je milo! Kad nisu znali ni da je smisle s frižiderom! Ako i zbog čega – zbog frižidera će izgubiti trku! A, možda i zato što su ponudili našem Torlaku – da i mi proizvodimo njihovu vakcinu – za naše i potrebe drugih! Nešto jes’!

Evo, duboko se izvinjavam – zbog ove neprimerene „digresije“ oko ruske vakcine i vraćam se na naše zapadnjačke dobrotvore, kojima – najviše verujem. Jer, nema toga užitka – da ne pominjem sigurnost i zdravlje (od mentalnog do fizičkog) – koji se može meriti sa užitkom kad mi pod kožu gurnu bilo šta njihovo, a kamo li vakcinu!

Kako oni meni samo ulivaju poverenje kad zamašu „demokratijom i ljudskim pravima“ – opisat vam ne mogu! A, nema šta nisu pokrali, zagadili i obrnuli u svoju korist! Ni izvorna demokratija, otkad su je oni „prisvojili“, više – ni nalik na sebe nije! Toliko je danas „njihova“, da je normalnoga čoveka sramota da tu reč i izgovori!

A ovi, za koje sada ne biraju sredstva da im „pobede“ na izborima u Americi – po

čitavoj planeti su bombama ubijali narode i uništavali države, i to – iz čiste „demokratije“, kako bi im „zaštitili ljudska prava“.

Sad mi u šoku zbog izbornog siledžijstva koje sebi rade – a nema te monstruoznosti za kojom oni neće posegnuti, samo ako im posa’ čini.

Sećamo li se onoga rušenja „bliznakinja“ u Njujorku 2001. gde su zli islamski teroristi „izbušili“ sve njihove zemaljske i satelitske mreže zaštite nad Amerikom – kroz koje ne može ni ptica proleteti, a da ne bude sprečena – pod uslovom da treba! E, ali „bliznakinje“ su im omogućile da se „opravdano“, svom silinom obruše na Irak, tvrdeći da Sadam Husein iza rušenja stoji i da poseduje oružje za masovno uništenje.

Tadašnji im predsednik Buš mlađi, u ratnom pohodu zvanom „Operacija sloboda Iraku“ – poveo je sa sobom još 48 država, koje su ga rasturile u ratu od 2003. do 2010.

U Iraku – čija je jedina greška bila što je uređena država koja ima naftu – poubijali su narod, razorili zemlju i doveli ga na osmo mesto lestvice uništenih država sveta!

Sadama su, uz iživljavanje, javno obesili, sve to snimali, kako bi – svaki put kad im raspoloženje padne – sebe obradovali ponovnim gledanjem.

A kako su, tek, Srbe ubijali NATO bombama, pod – demokratom Klintonom! I Republiku Srpsku ’95. i nas ’99. kako bi nam oteli KosMet, da na njemu naprave islamsku državu – šiptaristan!

I Tramp bi sad da im pobedi! A ni jedan rat – ni započeo nije! E, neće da može, prijatelju! Ima da ti demokratski izbori, demokratske volje naroda u demokratskom glasanju i demokratskom brojanju – demokratski dođu glave – zbog te tvoje ratne „neućinkovitosti“ i podrivanja – na tim temeljima uspostavljenog demokratskog globalizma!

To što ti misliš da ćeš poteći sud i pravdu kako bi zaveru isterao na čistinu – daj Bože! Mi, još do sada, ni jednu vašu zapadnjačku nad nama sprovedenu, od one skorašnje „obojene revolucije“ pod vašim Đinđićem i 5. oktobrom, koju ste nam gurnuli i instalirali, pa nadalje – do pravde ne dovedosmo.

Ni otimačinu KosMeta, koju odradiste i predadoste ga Šiptarima, ovima kojima sad, kao sudite u Hagu, kako biste – i njima vašima i vašem šiptaristanu, biografiju oprali – raspetljati ne možemo.

Kad vi nešto napravite – teško se razmontira! Vi to radite temeljno!

Ni muslimani, od kojih ste regrutovali toliko terorističkih pokreta – ni oni sami, dok se vi niste pojavili kao instruktori – verovali nisu da imaju toliki „potencijal“ širenja i efikasnosti!

Otkad ste ih se vi u’vatili – praznoga im hoda čovek ne može naći, sve i kad bi cepidlačio! A, što se sejanja straha tiče i osećaja nadmoći – već su prevazišli svoje tvorce! Oni više ne priznaju ni jednu državu u kojoj su primljeni da žive, samo svoju „islamsku državu“ priznaju!

Pa, vi ste ih tako „navili“, praveći islamski terorizam, kao sredstvo borbe protiv drugih država!

Debelo vam odgovaraju i šiptarski teroristi koji ne priznaju državu Srbiju, nego uz vaše bombe i logistiku – tamo gde smo ih primili da žive – prave svoj islamski šiptaristan. Evo, sad sevaju noževi i odsečene glave i kroz vaše države širom Zapada!

Aj’ sad lepo budite principijelni i podržite ga i u svojoj kući! I lakše vam je! Ne morate mrdnut – na noge su vam došli!

A ovaj masakr nedavno u Beču – iznenadi vas?! Mislili ste – neće vas! A Beč vam leglo terorističkih organizacija već desetinama godina.

Kad se samo setim kako ste preko Beča ubacivali čitave terorističke jedinice mudžahedina na ratište ’90-tih u Bosni, koji su se odlikovali posebnom monstruoznošću ratovanja u kojem nisu koristili metke, koliko noževe i odsecanje glava.

Srpske glave vas tada nisu bolele!

Nisu vas bolele ni „žute kuće“ u kojima su Šiptari kasapili Srbe i rasprodavali u organima! Ni po KosMetu odsecanje srpskih glava, silovanja – čak i dece – mučenja, masakriranja, ubijanja, progon… i do dan-danas – ne bole vas!

Nama, pod strahom, pretnjama, ucenama, bombama – u srce Srbije instalirate islamsku državu „Kosova“! I, širite je – i po dubini i u okruženju, gde god su vam se Šiptari, mimo svoje države – u susedne razmileli.

Evo sad, kad se izanaliziraju svi zahtevi koje je Nik Đeljošaj ispostavio novom crnogorskom mandataru Krivokapiću, kao uslov ulaska tamošnjih Šiptara u vlast – samo slep tu ne vidi „iscrtavanje“ kroz Crnu Goru, onoga što zovu velikom Albanijom. Inače, Milo joj je udario temelje, kada im je pre par godina Tuzi izdvojio u posebnu opštinu, u kojoj je, upravo, Đeljošaj predsednik.

I neka to – no jedva priznaste da vas je ovo sad u Beču Šiptar poubijao! Teško je, znam. Ljubav je u pitanju! Jer, Beč je pre samo stotinak godina, od tri različita nepismena plemena napravio albansku naciju i stvorio im prvi put u istoriji državu Albaniju 1912. Isto na tuđoj teritoriji. Srpskoj u najvećem delu.

Još tada ste uložili ogromna sredstva i rad da bi oteli našu zemlju i gurnuli Srbiju što dublje od mora. Treba samo pročitati kapitalno delo naučnice Teodore Toleve „Uticaj austrougarske imperije na stvaranje albanske nacije /1896-1908/“. To je njena doktorska disertacija iz 2008. na Univerzitetu u Barseloni, u kojoj je obelodanila, do tada, nepoznata dokumenta – zabravljena u Bečkom arhivu!

Sve ovo je samo jedan mali, skoro ni dotaknut deo vašeg bolesnog sistema odavno projektovanog u svim segmentima življenja, koji je izrastao u monstruma i izlio se po planeti, a onako na okruglo ga zovemo – globalizam. E – to vam je Tramp načeo u Americi!

Fakti