Odbrana i poslednji dani kovid nesoja

0
195

Piše: Dragan Vujičić

Drugovi su prišli mirno,skoro neprimetno, nekoliko minuta pre podneva.Ćelavi izopačeni novinar bio je kod poslednjih kašika boršča kada su ga drugovi dohvatili za vrat i izvukli iz stolice. U sali za račuvanje hotela Luks niko se nije ni okrenuo. Tavariši su nastavili da jedu i još samo zakratko čulo se zapomaganje izrazito nesimpatičnog ćelavca:

„Drugovi to je greška,greška“ i poslednje, dok su se kružna vrata moskovskog hotela polako opraštala od ćelavca, čulo se: „Pustite me drugovi znam gde je Lubijanka. Sam ću“…
Za svi tih nekoliko sekundi kašike u trpezariji Luksa nisu mirovale.

Optužnica

-Okrivljeni ustanite!

Izopačeni se polako podiže sa optuženičke klupe i stade između dva krupna momka u plavim uniformama koji su ukočeno gledali u vrata sudnice.

U tom trenutku oniži elegantno popunjeni ćelavi gospodin bez zaštitne maske ispuni prostoriju. Za njim kao senka, ali sa zaštitnom maskom M 95 na licu, ukorači suvonjavi tavaariš sa monoklom. I dok je držanje prvog ulivalo strahopštovanje, ovaj drugi je imao skoro neprimeren gospodski stav poljskog plemića.

Lavrentije Pavlovič potom sede sam za dugački sto Sudskog veća dok Andrej Januarijevič zauze mesto desno od stola na uzdignutoj platformi za tužioca.Lica obojice nisu moglo da sakriju prezir prema objektu koji je stajao na mestu okrivljenog.

Na stolu ispred obojice još, stajala su uredno složena tužilačka dokumenta a jedina sitnica koja se nije uklapala u pastoralnu sliku Sovjetske sudnice bili su Mekovi kompjuteri: Soroševa donacija dobijena preko Tedrosa Ženovskog nekoliko dana ranije.

Berija:Okrivljeni da li ste razumeli svoju izdaju i kako se izjašnjavate po pitanju optužnice?

Izopačenjak:Kriv sam!

Berija: Da prekratimo dalje birokratske zavrzlame.Dakle…

U tom trenutku Lavrentije izvadi blistavi pištolj iz kožne futrole i mirno ga stavi na sto pred sobom. Momci koji su stajali do Izopačenog neprimetno se pomeriše i ovaj se polako uputi do stola predavajućeg Sudskog Kolegijuma Korona Konklave. Nesimpatični ćelavac zatim uze prelepi niklovani TT i otvori usta. Međutim čulo se samo kako metal udara u metal.

Na licu Lavrentija Pavloviča tada, po prvi put se pojavio osmeh, koji,međutim, ubrzo smeni suza.U istoj milisekundi Višinski je dva puta uspeo snažno da se udari šakama iznad kolena baš kao svaki čovek koga obraduje dobra šala.Ipak na vreme je stigao da se uozbilji videvši da je Lavrentije naglo promenio raspoložnje.

Berija:“Proklta korona – to virus i boljšo Reset.Daže ne strelba to, čto blo“!

I, već u sledećem trenutku Lavrentije Pavlovič je počeo sa demonstracijom svoje tehničko tehnološke visprenosti .Njegovi popunjeni ali prelepi prstići brzinom Rahmanjinofa leteli su po tastaturi računara do trenutka otvaranja optužnice prepisane iz života.

Ćelavac je znao da se sprema najgore.Berijini prsitići ,učini mu se, ipak prebrzo otvoriše njegov kraj.

https://www.raskrinkavanje.me/analiza/korona-se-ukljuci-i-

Berija: Kak t posmel bt protiv Ženina bez maskirovki!Tovariš Milica Kovačević?

Izopačenik se u stvari od trenutka privođenja istini i pravdi spremao da čuje ovo ime ali, po tikovima na njegovom licu bilo je uočljivo, da ga je autoritet koji su sebi nosi ime i delo Milice Kovačević, raskrinkatorke crnogorske udarilo kao maljem.Došlo mu je da urla: „Tovariši“ strelte v men sečas“ ,ali je znao da bi to bila bespredmetno.
Prepustio se matici.

Berija: Kak t posmel govorit o Korone, ne posovetovavšis so svoe podrugo Milice, ženino bez maskirovki? Eksdplodirao je muk.

Lavrentije Pavlovič potom je“ kao okom“uključio portal In4s i sa Mekovih monitora suknule su neistine i laži o Koroni koje su zabolele drugaricu Milicu.

https://www.facebook.com/IN4Sportal/videos/1793558897475794/

Odbrana

Berija: Kovid 19 možno vklčat i vklčat!(Uključiti i isključiti) Kak v smeete ?
Novinarska sablazan je naravno znala da nema odgovora na ovo pitanje.

Samo ime, (i to bez dela) tavariš Milica Kovačevič,oličavalo je Božiju troličnost:Milost Božiju ,strogost Milicije i pravednost Justicije. U glavi je ipak razmeravao svoje šanse sve dok se nije čuo glas Andreja Januarijeviča.

Višinski: Predstavljam pismo američkih lekara iz juna 2020.za koji okrivljeni tvrdi da predstavlja dugme za isključenje Korone.

„Od 30. maja svedoci smo kontinuiranih demonstracija kao odgovor na tekući, sveprisutni i smrtonosni institucionalni rasizam pokrenut ubistvima Džordža Flojda i Brion Tejlor… Odgovor javnog zdravstva na ove demonstracije je takođe opravdan, ali ova poruka mora se potpuno razlikovati od odgovora belih demonstranata koji se opiru naredbama da ostanu kod kuće. Zarazna bolest i narativi o javnom zdravstvu u demonstracijama protiv rasizma moraju biti svesno antirasistički i Stručnjaci za zarazne bolesti moraju biti jasni i dosledni u davanju prioriteta antirasističkoj poruci.

Supremacija belih je smrtonosno javnozdravstveno pitanje koje prethodi i doprinosi KOVID-19!…“

U tom trentuku Višinski je zastao i pogledom upitao okrivljenog da li je razumeo pročitano.

Izopačenjak: Uvaženi tužioče Vrhovnog Kolegijuma Korona konklave …Sve pročitano sa početka pisma plus ocenu 1.200 zdravstvenih radnika Konklave da „protesti iako su rizični vitalni su za nacionalno zdravlje i posebno ugroženo zdravlje Afroamerikanaca“ pogrešno sam razumeo.

Shvaio sam ga kao zeleno svetlo za revoluciju u doba Korone kada su svi naši naprijatelji zakantačeni u kućama.Nažalost nismo uspeli mada smo pod maskama izašli na ulice oko 600 gradova gde smo srušili blizu 400 spomenika bitnih za njihovo zdravlje.Ako mogu da ocenim, nedostajalo je nam je Lenjinovo vizionarstvom odlučnost druga Kobe,Vaša mudrost i juristička veština Andreja Januarijeviča.Doduše,da smo popalili i popljačkali,jesmo…

I to je bila poslednja račenica izopačenog ćelavca pre nego je Lavrentije Pavlovič udario rukom o sto.
Berija: Durak!A čto govorit mo podruga Milica Kovačevič?

Izopačeni je samo slegao ramenima.Za razliku od njega Milica Trolična uočila je da opravdani poziv Zdravstvenih radnika Konklave ljudima na ulice u stvari znači da stave maske i da drže distancu dok ruše i pale „staro“.

Višinski: I ko ste vi da dovodite u pitanje ispravnost PCR testova?

Izopačenik: Ali Keri Malis koji je izumeo PCR test do kraja života je bio protiv toga da se koristi za otkrivanje virusa. Govorio je…

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B8_%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81

Laganje pred sudom ponovo je šakom o sto prekinuo Lavrentije Pavlovič.

Imate li nešto pametnije o tom dugmetu za koronu?
(Doduše drug Berija nije to i rekao ali se njegova misao ukazala svima u sudnici)

Izopačenik: Premudri NKT krompirski Milutin Simović lično je isključio Koronu na protestu Miličinih Goraca u Podgorici i još je to prenosio preko Fejsbuka. I tužilaštvo miličinogorsko je presudilo da je isključio koronu. Zar nije?

Inaćenje

Suludo inaćenje besprizornika tako je prevršilo meru.I poslovično hladni Januarijevič uzmuvao se ne znajući šta dalje ali to je trajalo nanosekundu. Ne gledajući u pravcu Berije počeo je da okreće brojčanik bakelitnog telefona:
Spojite me sa Tedrosom Ženevskim,čulo se.

:Ničevo, ubrzo se oglasila centrala.
:Kompjutera Filantropskog dajte na vezu,rekao je sledeće Andrej Januarijevič i nije se dugo čekalo.
Ledeni glas sa Alpa čuo se iz slušalice:
Brojaju dengi. Pozvonite čerez 100 let!
Nesoj ćelavi u tim trenucima pogrešno je procenjivao situaciju. Mislio je da ima adut. (O, kako se prevario !?)

Izopačenjak: Druže tužioče i pa i u našoj „bibliji“ Njujorktajmsu je pisalo kako se uključuje i isključuje Korona.
https://pjmedia.com/news-and-politics/stacey-lennox/2020/08/31/the-new-york-times-does-accidental-journalism-on-covid-19-testing-n867152

Piše da su u uzorcima koje su pregledali iz država u kojima laboratorije koriste Ct od 37-40, na detekciji rezultata ,čak do 90% testova u osnovi su lažno pozitivni. Stručnjaci još kažu da bi CT od oko Ct 30 bio prikladniji za nagoveštaj da bi neko mogao biti zarazan.Kažu nagoveštaj….

Berija (vidno ljut):Durak!…Kakoe pervoe pravilo moego Corona Conclave?

Izopačenik (vidno bled):POkaži mi čoveka a ja ću ti pokazati zločin!

Berija (vidno ljut):Njet!

Izopačenik (vidno bled): Dovedite mi Hrista i dokazaću da laže!

Berija (vidno ljut):Njet!

Izopačenik (vidno bled): Ne dirajte mi direktivu.Ne zatrpavajte je tačnim činjenicima. Nisu relevantne za nju!
Na kraju je „nesoj“ imao i sreće. Pogodio je. Lice Lavrentija Pavloviča povrati lepu boju. Bio je očigledno zadovoljan jer su njegovo ime i delo potomstvu ostavili poruku. Ustade zatim Pavlovič i polako krenu kroz sudnicu. Durak je osećao njegov pogled sve dok ovaj nije zašao iz njegovih leđa. Neko vreme tavariš Berija je gledao u zatvorsko dvorište prepuno divnih mladih ljudi pod maskama. Na kraju otvori i prozor da se nadiše mirisa tamnice i kao za sebe reče:

-Palinku, Soroševku!

Višinski je za tili čas stvorio i bocu i čašu i zvuk oticanja Soroševače vrati Lavrentija Pavloviča za sto.
Berija: Nu čto ešče govorit tovariš Milica troličnica?

Višinski: Išao je nedozvoljeno sa kontinenta na kontinet. Dalje nije mogla da nađe nekakve osmatračnice, i slagao je za Kovid šerife…

Berija: Tovariš Milica skazal da šerifi budjet za turisti?I t durak, čto t govoriš?
Izopačenik:Mislim uvek isto kao Milica troličnica-pokunjeno će sablast. Zaboravio sam da je u Kovid imperiji Borisa Džonsona turistička sezona u punom jeku kao kod nas za vreme Staljina.

Berija:To bli vremena.Sibir,Sibir-zacvrkuta zaneseno Pavlovič i razdragano uzdignu prstić desne šake ka Andreju Januarijeviču.

(To je bio znak da nastavi.)

Višinski: I rekao je da je ona kineskinja Li Meng Jan nešto rekla o Koroni za razliku od sajta Snupi?

https://www.snopes.com/fact-check/li-meng-yan-covid-19-lab/#google_vignette

Berija:Kak posmela Kitaika.Est li na svete čto-nibud umnee sladkogo Snupi?

Višinski i sablasni Izopačenjak se samo zgledaše.Zaista, od Milice i Snupija dalje u pameti nema.Možda Čarli Braun ali on opet nije u Berijinoj konkurenciji.I, tada . Višinski skrenu Berijin pogled sa sebe iznevši krunski argument protiv Ćelavog nesoja

:Tavariš Milica skazal da je Sablasni napisao knjigu i da hoće da se zove ekspert!

Ćelavac je naravno znao da je umro odavno.Beše mu svejedno.
Izopačenik: Nisam ekspert tavariš Lavrentija Pavlovič .Nikad nisam hteo da budem hohštapler.Gadi mi se i reč što počinje na E…reče i klonu.

Hepi End

Sabalast je probuđena,ni sam nije znao posle koliko vremena. Bio je mokar do gole kože te zaključi da su ga polivali vodom.Lavrentija Pavloviča i Andreja Januarijeviča nije bilo u sudnici i samo ona dva naoružana markantna momka stajala su pored njega na mestu gde ih je i ostavio pre nego je odlutao u svet Snupija.Pokušao je ponovo da proceni šanse svog bednog života i opet ga je strefio isti malj:

Tovariš Milica Kovačevič pre njega raskrinkala je Novaka Đokovića i njegove namere u Crnoj Gori.Od profesorke Dane Grujčić napravila je fleku. Otkrila je gde se krije Desanka Maksimović u crnogorskim čitankama. Dakle…

Drugovi uđoše nešto ksnije i prekinuše ga u mislima.
Pavlovič je zauzeo staro mesto a Andreja Januarijeviča je nekako paradno stao uz njega.

Berija: Verdikt izvesten.V prigovoren k smertno kazni, nadev zaitnu masku M 95. Nakazanie podležit nemedlennomu ispolneni. Kakoe tvoe poslednee želanie Nakazni ćelače?
Umeša se i Višinski: Javili smo u pakao i da vam, kad stignete, redovno prosleđuju analize tavariš Milice Kovačevič i njenog „Centra za demokratsku traniziciju čiji su primarni ciljevi suprotstavljanje medijskim manipulacijama, povećanje kvaliteta sadržaja medija, medijske pismenosti čitalaca i poštovanja profesionalnih standarda na medijskoj sceni a plus je i „Dio Međunarodne mreže za provjeru informacija“(International Fact-Checking Network – IFCN)

Ponovo je u Sudnici pukla tišina.
Da budemo pošteni, i strah.

Ćelavi čovek, doduše besprizorinik, osuđen je na smrt nošenjem maske i večnom družbom sa Milicom troličnicom. Nikom nije bilo svejedno.

Izopačenik: Poslednja mi je želja da moju omiljenu knjigu ,Marksove teze o Fojerbahu po smrtnoj uri predate Gojku Raičeviću (ako ga uhvatite).

Ovim rečima sve je bilo gotovo.Oni momci sa Kavkaza slučajno ili namerno ponovo se pomaknuše u stranu i ne pokušavajući da spreče Ćelavca koji se uputio ka otvorenom prozoru. Dok je leteo ka sveže opravnom betonu mislio je o zlim ljudima koji su bili u stanju da oklevetaju divnog čoveka poput Lavrentija Pavloviča Berije tvrdeći da je surov.U stvari imao je srce od pamuka, mislio je Izopačenik zahvalan jer nije morao da skače kroz zatvoren prozor.I, taman kada je se pomiro da ga sada čeka samo večni život u paklu uz druženje sa radovima tavariš Milice troličnice pade mu na pamet da ima na In4S zakazno gostovanje o Koroni. Pre nego je tresnuo na zemlju, skrenuo je levo za Albukreki do In4s.

 

IN4S