Samo švedske bake jurišaju na korona Tarabiće

0
231
Vujičić

Piše: Dragan Vujičić

Jedino se Šveđani inate. Malo im što neće da zaključuju zemlju u ovom drugom (kod nas trećem) talasu Kovid-19 nego su pred poslednji vikend oktobra opozvali Preporuku starijim sugrađanima (preko 70) da iz domova izlaze samo kada imaju neodložne obaveze. Kažu: Najstariji su dosta patili!

U ostatku zapadne civilizacije (bez Amerike) od Švedskih modela upražnjava se onaj koji se odnosi na Štokolmski sindrom. To je stanje u kojem taoci razvijaju psihološki savez sa otmičarima tokom zatočeništva. Pri ovom stanju oboleli zavole prizore uništavanja njihovih ekonomija i građanskih sloboda . Taoci Korone tvrde da se oslanjaju na nauku koja postaje sve poznatija i to pod imenom Taliban Sajens.

Sama novonauka je fundirana u logici da bi zabranom prelaska ulice pešacima ili zabranom vožnje, povrede u saobraćaju mogle biti svedene na 0.

Kada je u pitanju Kovid 19 ,”Taliban sajens” veruje u proveru zdravlja čovečanstva PCR testovima .

Kako reče prvi svetski doktor koji to nije ”Tedros Ženevski”, (16. marta 2020): Imamo jednostavnu poruku za sve zemlje: test, test, test“.

Ipak fenomen je što se ova nauka ”odlično prodaje” preko medija mada u nijednoj zemlji sveta do sada nisu registrovani potrošači spremni da pazare svega 50 do 90 odsto pokvareno mleko, meso ili šta već.

 

Vakcine zato, opet mogu da budu delotvorne 50 ili 30 odsto (samo da dođu). Jer, kako je objasnio prvi čovek Korona konklave Bil Gejts, ionako će nam trebati dva, tri cepljenja sve do nulte vakcine koja će zauvek sa zemlje izbrisati korona virus. Tako je Bili krenuo i sa Vidnovsom od 95-tice i vidi ga sad:

Obrisa pod nama kao da smo virusi!

U Srbiji oko Kovid situacija je stabilna u bolnicama, kako kažu lekari ”mada očekuju rast posednutih ”Kovid kreveta”sredinom nedelje ili novembra ili decembra. Dotle, sudeći po Korona izveštajima iz komšiluka, tamošnji lekari bi pacijente trebali da vode kući u lične postelje. To se neće dogoditi pod uslovom da Slovenci ili Hrvati ili Austrijanci ili Mađari nisu noćas digli nove bolničke kapacitete.

I to nas dovodi do pitanja Proricanja. Poznato je da su još Tarabići predvideli dolazak Korone (na 91 strani):

”U Srbiju će se iz belog sveta vraćati u kolonama”!

Kod Novotarabića je problem što su ”ispustili”osnovnu kremansku proročku nit: Proriči tek kad se dogodi!

Vikinzima dosta korona patnje

Vlada u Štokholmu odbija da zaključa svoje stanovništvo u drugom Korona talasu, procenjujuću neizrecivo bednu situaciju i strašne zdravstvene posledice izolacije u borni protiv KOVID-19.

”Stariji su, rekli su, patili dovoljno“, piše Fraser Nelson. ”Proveli su mesece pod savetima da izbegavaju javni prevoz, tržne centre i druge segemente svakodnevnog života. A rezultat? Usamljenost. Beda. Ovo je više nego neprijatno: stariji brzo upadaju u depresiju, probleme mentalnog zdravlja i smrtnost.

”Ne možemo razmišljati samo o kontroli infekcije“, rekla je Lena Halengren, švedska ministarka zdravlja,: ”takođe moramo razmišljati o javnom zdravlju.“

Izveštaj ministarke Halengren od 21 stranice takođe je otkrio ”strašan mentalnog zdravlja nacije“ koji bi se” verovatno pogoršao što ako preporuke ostanu na snazi“,za starije od 70.

I Njusvik piše da je, švedska stopa smrtnosti od KOVID-19 niža od one u Španiji, Velikoj Britaniji i Italiji, zemljama koje su sve nametnule drakonske blokade.

Za razliku od ostatka kontinenta, švedska ekonomija je takođe u daleko boljoj poziciji za brži oporavak. Epidemiolog broj 2. u zemlji vikinga Anders Tengel kritikuje i nošenje maski za lice kao ”veoma opasno“, jer daje lažni osećaj sigurnosti, ali ne zaustavlja širenje virusa.

Kako se pravi pokvareno mleko

O PCR testovima In4s je pisao mnogo puta. Verovanje u validnost PCR testova je ipak toliko jako da je jednako religiji koja praktično ne toleriše sumnje. Problem je ipak što se religije bave verom, a ne naučnim činjenicama i kao što reče čuveni novinar Valter Lipman (možda najuticajniji novinar 20. veka), ”Tamo gde svi misle slično, niko ne razmišlja previše”.

Test lančane reakcije reverzne transkripcije-polimeraze (RT-PCR) koji se koristi za otkrivanje / identifikovanje SARS-2 širom sveta i koji se koristi za procenu i tabeliranje broja potvrđenih pozitivnih slučajeva Kovid-19 prema njegovom ”ocu” nobelovcu dr. Kari Mulisu,”otkriva vrlo mali segment nukleinske kiseline koja je deo samog virusa. Specifični otkriveni fragment određen je pomalo proizvoljnim izborom korišćenih DNK uzoraka koji postaju krajevi pojačanog fragmenta. “

PCR test nikada nije bio namenjen identifikovanju virusa! – tvdio je do svoje nedavne smrti Mulis.

Medicinski časopis Lanset (omiljen Tedrosu i Gejtsu): ”PCR otkrivanje virusa je korisno ukoliko se može razumeti njegova tačnost: nudi sposobnost otkrivanja RNK u malim količinama, ali da li ta RNK predstavlja zarazni virus možda neće biti jasno“ izveštaj Lancet)

Standardni PCR test primenjen u odnosu na Covid-19 ne otkriva niti identifikuje virus. Ono što otkriva su fragmenti virusa.

Prema renomiranom švajcarskom imunologu dr B. Stadleru: ”Ako radimo PCR test korone na imunoj osobi, nije otkriven virus, već mali razbijeni deo virusnog genoma. Test se vraća pozitivno sve dok su ostali sitni razbijeni delovi virusa. Čak i ako su infektivni viri ”odavno mrtvi, test na koronu može se vratiti pozitivnim, jer PCR metoda umnožava čak i mali deo virusnog genetskog materijala dovoljno [da se otkrije].

Prema dr. Paskalu Sakreu, ”Ovi testovi otkrivaju virusne čestice, genetske sekvence, a ne ceo virus“

To znači da PCR test ne može da otkrije ili identifikuje SARS-CoV-2. Ono što otkriva su fragmenti, što sugeriše da se standardni „PCR pozitivan“ ne može izjednačiti sa takozvanim Kovid-19 pozitivnim.

Kako stvari stoje zastrašujuće brojke koje upravo slušamo služe za održavanje kampanje straha i opravdanje političkih odluka korumpiranih vlada. Dominira utisak da postoji „Drugi talas“ i da je država tu da spašava živote socijalnim udaljavanjem, maskom, katančenjem firmi, paralizom nacionalnog zdravstvenog sistema i zatvaranjem škola. Kružna uzročno-posledična veza ipak nije nejasna : Što se više ljudi testira zbog kampanje straha, to je više PCR pozitivnih . …

Tarabići ”gajeni” sa greškom

A nije da nije Svetska zdravstvena organizacija videla da joj posle Afera Svinjski i Ptičiji grip niko normalan ne veruje. Godine 2011.”izdala je snažno upozorenje”, čiji su autori Luk Bonek (holandski Interdisciplinarni demografski institut) i Vim Van Dam (Institut za tropsku medicinu).

Bio je to snažan napad na ”kulturu straha“ koji bi mogao biti podstaknut u budućnosti, baš kao što je bio 2006. i 2009. godine. Jasno je rečeno da se prema sledećoj pandemiji treba odnositi kao mi u prošlosti 20. veka, smireno , bez panike, i sa širokogrudnim fokusom na javno zdravlje u holističkom smislu.

(Ne čudi što su baš Holnađani dobili zadatak da napišu ovaj Memorandum budući da je njihov zemljak Alebert Osterhaus sa Univerziteta Erzaumus rukovodio Pandemijskom krizom 2009. koje je proglašena u Parlamentu EU za prevaru veka a lično je zaraadio preko milijardu dolara od mita).

U memorandumu se dalje upozorava na ”stručnjake za grip” koji zvone neopravdanim alarmima kako bi privukli pažnju i na sponzorisane medije, zatim proizvođače vakcina i trgovce…koji neodgovorno koriste budući patogen.

Holađani kažu i da su obe izmišenje pandemije i sa virusom gripe A (H1N1) [2009] i prethodne 2006. bili deo su kulture straha …

….Obe pandemije straha, nastale su kroz preterane tvrdnje o ozbiljnoj pretnji javnom zdravlju proizašle su prvenstveno iz ”reklamiranja” bolesti od strane stručnjaka za grip. SZO je 2011.u svom Biltenu upozorio na uspon čitave industrije javnih zvaničnika, medija i farmaceutskih proizvoda koji su ”gajeni” za stvaranje panike svaki put kada stigne sledeći patogen, divlje preuveličavajući pretnju u sopstvenim interesima.

Industrija panike nije “Božja volja kume”

I eto nas kod proroka i industrije panike.

Miloš i Mitar Tarabić nikad ne bi bili slavni da su ”proricali” pre nego bi se takva stvar dogodila. Uostalom, ko bi i razumeo Mitra kada zbori kumu proti ”gledajući sneg kako kopni”:

”Bog hoće da kazni ovaj narod,pa usred zime pušta ljeto”.

Prota uzvrati: „Božija volja kume“.

Nije nego narod je kvaran. Sude se dolje u varoši oko jedne kokoši i nekavijeh korova i trnjina….

”Ne valja ne valja” odvraća Mitar upozoravajući: Biće rata! U ljeto onog dana kada ljetnji sneg budne obijelio cijela Kremna!

(Ko normalan ovo da razume?)

Istina je da su Tarabići najbolje proricali od 1982. kada su Dr Radovan Kazimirović i novinar Dragoljub Golubović Pižon ”osavremenili” autentična 44 Tarabića proročanstva načinivši od njih 88.U tom drugom delu iz 1982, u stvari nalaze se ”Best of Kremna”:

”Pojaviće će se čovek za zvezdom na čelu i on će Srbe (Tito) ili ”doći će sa istoka čovek anđeo sa belegom po imenu Mihajlo (Gorbačov) i opet će među Srbe i opet će Srbi…

Ali, današnji najveći Korona prorok sa ovih prostora izgleda ne zna za tajnu Kremanaca. On je proricao unapred:

U julu 2009.imaćemo dva miliona obolelih od svinjskog gripa – govorio je dr Kon jula 2009.

Ne može se reći da ga je država i tada do kraja slušala.

Nabavili su samo preko 850.000 vakcina i potom bacili samo, više od 600.000.

(Bilo je i nekih anibiotika i čuda ali tu su štetu platili privatni apotekari kad im je istekao rok).

Proroci se dakle, kažu proročanstva, ne menjaju, već kako napisaše oni Holanđani ”gaje”.

Ipak najgore je kad se prorocima pridruže ”gajeni političari” jer tada Zakoni ne vrede. Važi samo Vanredno stanje!

Prema odredbama Zakona o javnom redu i miru u članu 13.”vračanje, proricanje sudbine, tumačenje snova i sl. se kažnjavaju do 50.000 dinara.

Puč kovididiota i štetočina

Međutim kada se napravi šteta od preko 28 biliona dolara za šest meseci niko nije kriv!

Naprotiv, političari i proroci se trude da novim karantinskim merama za ”naše dobro” udvostruče štetu. Iz prve zemlje koja se drugi put zakančila iz Velsa stiže priča:

Prema novim pravilima zaključavanja u Velsu građani su sprečeni da kupuju takozvane ”nebitne“ predmete koji su u supermarketima prekriveni plastičnom folijom.

…Tokom prvog zaključavanja još u aprilu, policija u Velikoj Britaniji zapretila je da će započeti pretragu korpi za kupovinu ljudi kako bi uhvatila prekršioce.

Šef policije Northamptonsšira Nik Edirli mrttav hladan pojavio u video snimku kako bi upozorio ljude koji su kupovali nebitne predmete u prehrambenim prodavnicama da bi njihove kupovine mogle biti pod nadzorom vlasti.

”U ovoj fazi nećemo početi da obilazimo supermarkete i proveravamo predmete u korpama i kolicima da bismo videli da li je to legitiman, neophodan predmet, ali opet…ako ljudi ne poslušaju upozorenja i molbe od danas, počećemo to da radimo “, rekao je Edirli i nije ostao na rečima. Istog meseca policija je kaznila jednog kupca zbog kupovine vina i čipsa, koji su smatrani „nebitnim“ stvarima.

Stanovnici Velsa trenutno su pod blokadom ”nivoa 3“,i šta im se događa samo oni znaju. Ogromnom broju ljudi čiji su kanali komunikacije strogo kontrolisani mediji nažalost nije jasno da traje ”uzgajani” ekonomski rat oligarha protiv republike a da se pandemija koronavirusa koristi kao masovni puč protiv pluralističkog društva. Ne krije se sledi restovanje.

Prošle nedelje na TV ”car” Velike Britanije Boris Džonson o resetovanju je govoreći ispred parole „Izgradi bolje“ . Slučajno je „Izgradi bolje“ slogan kampanje Džoa Bajdena.

Ono što Džonson naziva „velikim resetovanjem“, Bajden naziva „Bajdenovim planom za čistu energetsku revoluciju i ekološku pravdu.

 

IN4S