SRPSKI PUTIN, MLAĐA ĐORĐEVIĆ KRENUO U KAMPANjU

0
208

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević organizovao je juče performans kojim je pokazao da sebe doživljava kao vožda Karađorđa koji će osloboditi Srbiju?!
Naime, posle liturgije koja je održana u Orašcu i predstave sa kostimiranim glumcima Đorđević se obratio pristalicama i simpatizerima svog pokreta.
Sa mesta na kojem je podignut Prvi srpski ustanak, u Marićevića jaruzi, Đorđević je poručio:

– U svakom Srbinu je duh Karađorđa i tu iskru valja osloboditi u teškim vremenima kakvo je ovo.

Đorđević je potom objasnio i da je to razlog što je pristalice pokreta okupio u Marićevića jaruzi, mestu na kojem je podignut Prvi srpski ustanak i odakle je krenulo oslobođenje Srbije 1804.
– Danas s ovog mesta ponovo podižemo oslobođenje jer Srbija više ne može da trpi i da čeka. Danas stavljamo tačku na pljačku i na izdaju Srbije. Ovde su se okupili ljudi koji vole Srbiju i koji žele dobro Srbiji – rekao je lider Oslobođenja.

Đorđević je potom ispričao da je protiv svih sporazuma i priznanja Kosova, te da se protivi članstvu Kosova u Ujedinjenim nacijama.

Na skupu je naglašeno da pokret Oslobođenje u narednom periodu otpočinje svojevrsnu seriju razgovora sa građanima širom Srbije da bi „okupili sve slobodoljubive ljude u širok front koji bi se suprotstavio Vučićevom kriminalu i autokratiji“.

IZVOR:REPUBLIKA/E.S.T

https://www.republika.rs/vesti/srbija/235590/djordjevic-predstavio-politicke-ideje-ideale-mladja-umislio-karadjordje