Neprijatna poruka za crnogroskog političara: Vladislavu Dajkoviću na Novom Beogradu oštetili auto sa uklesanom porukom MNE na haubi

0
150

Vladislav Dajković, nezavisni političar koji je na minulim izborima u Crnoj Gori podržao koaliciju „Za budućnost“, doživeo je u četvrtak 15. Oktobra veliku neprijatnost u Beogradu kada je na svom parkiranom vozilu zatekao polomljene brisače i retrovizor, sa porukom MNE urezanom za šoferšajbni.

Iako je u Crnoj Gori više puta prebijan i privođen kao opozicionar, ovome se, kaže, nije nadao u Beogradu, verujući da mu je poruku ostavio neko od od Đukanovićevih saradnika. Ne isključuje ni mogućnost da ga tokom boravka u glavnom gradu Srbije, gde učestvuje na panelima na temu postizbornih prilika u Crnoj Gori, neko danonoćno i prati.

Došao sam u Beograd da učestvujem kao nezavisni političar na predavanjima o prilika Crnoj Gori nakon izbora, i iznajmio sam stan na dan ovde u Bulevaru Arsenija Čarnojevića. Kad sam jutros došao do vozila imao sam šta i da vidim. Auto je skroz izgreban a na haubi urezano je MNE. Bilo bi naivno da verujem da je to neko uradio samo iz razloga što mi je na retrovizoru okačena trobojka. Sumnjam u ostatke Đukanovićevih saradnika u Srbiji koji su ovim hteli da mi pošalju poruku da sam im u vidokrugu – objasnio je za Glas javnosti Dajković.

IZVOR:Glas javnosti