0
117

U samo jednom danu na Tviteru se zakuvala ozbiljna rasprava između Mlađana Đorđevića, s jedne, i nekoliko (bivših) demokrata, s druge strane.

Predsednik Pokreta „Oslobođenje“ Mlađan Đorđević danas je oštro kritikovao gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića zbog izjave da prodemokratska opozicija treba da se uključi u rešavanje kosovskog problema.

 

Gradonačelnika Šapca je u saopštenju nazvao „verolomnim“ i pitao ga kako izgleda njegovo rešenje za Kosovo: „Da li je to, možda, priznanje Kosova, ulazak Srbije u NATO i uvođenje sankcija Rusiji“.

 

„Zelenović nema pravo da se, tražeći alibi za vlastitu izdaju, prodaju i predaju Šapca naprednjačkoj mafiji, ‘vadi’ tako što se nudi Vučiću da mu pripomogne i u predaji Kosova i Metohije“, naveo je Đorđević.

 

 

„Ne sumnjam da će kolege iz nacionalne opozicije osuditi ovaj opskurni pokušaj legitimisanja Vučićeve izdaje Kosova, ali verujem da će, na ovu Zelenovićevu diverziju, reagovati i kolege iz građanske opozicije, za čijeg se lidera Zelenović beskrupulozno preporučuje“, piše u saopštenju Pokreta „Oslobođenje“.

IZVOR:Vidovdan, Danas