I, Tramp pređe korona rubikon (III)

0
116
Vujičić

Piše: Dragan Vujičić

Kolektivni slom živaca „pregalaca iz progresivnih medija“ povodom Trampovog skidanja maske sa lica traje treći dan. Nadmetanje u „čovekoljublju“ i brizi za svaki život,koji se dabome čuva „knapfalcen“ u punom je jeku i zasad vodi Aša Rangapa analitičarka Si-En-En koja je predsednika SAD nazvala Bioteroristom koji je se (prevremeno) vratio u Belu kuću ne bi li sve zarazio.

Drugo mesto suvereno drži Gevin Njusom guverner Kalifornije koji je „kulturu maskiranja“ digao na više nivo. Naime, podižući cenu kazni za „beznanjuškičare“ izdao je dodatno uputstvo da se u restoranima u Kaliforniju ubuduće žvake iz usta gostiju imaju lepiti unutar maski (ne, nedaj Bože na sto), dok se maske mogu sidati samo u trenutku unušenja hrane u usta jer se žvakanje ima obavljati maskirano.

Na trećem mestu se trenutno nalazi Džon Berman voditelja Jutarnjeg programa Si-En-En koji je pošto su mu producenti“podmetnuli“u program snimak kako predsednik SAD skida masku sa lica na stepenicama Zapadnog krila Bele kuće dobio fras:“ …Molim vas, nemojte to ni stavljati na ekran! Molim te skini! To će ubiti ljude!“

„Deblo“ sponzorisanog korona totalitarizma

Kada bi se okresale grane i uklonilo lišće sa stabla priče o obaveznom maskiranju sve do obaveznih vakcina i dalje, „deblo“ tog sponzorisanog totalitarizma moglo bi da izgleda ovako:

Republika korona
Stanovnika 7.6 milijardi.

– Prestonica na teritoriji nekada poznatoj kao Sjedinjene Američke Države, sedište :zgrada fondacije Bil & Melinda Gejts u Sijetlu.
– Bil Gejts doživotni predsednik Republike i ima ovlašćenje da odredi svog naslednika
USTAV
– Svi su krivi za širenje zarazni bolesti, osim nih koji poseduju dokaz da su zdravi.Dokaz potpisuje Gejts.
– Najbolji medicinski tretman za bolest je onaj od koga prof. Bil Gejts najviše profitira.
– Portret Bila Gejtsa obavezan u svakom domu i ustanovi.
– Populacija trajno zatvorene u svoje domove i ne mogu da izađu bez izričitog pismenog odobrenja najmanje od strane „lokalnog Gejtsa“.
– Svi da operu ruke najmanje pet puta na sat uz molitvu „Filantrope pomozi“. Glavom ima biti okrenuta u smeru sedišta fondacije Bil & Melinda Gejts.
– Svakom, svakodnevno,bez obzira što sedi kući , izdavati zaštitno odelo(biohazard) plus bocu hemijskog dezinfekcionog sredstva. Uništavanje potrošenih sredstava,svakonoćno uz molitvu „Filantrope pomozi“,razume se sa glavom usmerenom, zna se gde.
– Svima će biti izdat pametni telefon sa odobrenom aplikacijom za digitalnu identifikaciju.
– Svako ko bude uhvaćen ispred svojih domova bez pismenog odobrenja biće streljan.
– Svako ko odbije da maršira „zaključanim“ korakom kad mu se naredi, biće streljan.
– Svako ko odbije da se odgovarajuće socijalno udalji, biće streljan
– Svako ko bude uhvaćen bez Bilove aplikacije za digitalnu identifikaciju biće streljan
– Svako ko odbije da bude podvrgnut zdravstvenoj dobrobiti i testiranju, kada mu se to naredi, biće streljan.
– Svako ko bude uhvaćen u odeći koja nije stilizovana By Bill&Melinda, bez zaštitnih čizama ili dezinfekcijskog sredstva biće streljan.
– Koga osumnjiče da širi klice, biće streljan.
– Ko odbije da pravilno sanira neko područje od virusa nakon što mu je naređeno-zna se!
– Činom rođenja dužni ste da cinkarite i majku ako je vidite da ne sledi smernice države Bill&Melinda .
– Ako ne prijavite kršenje smernica od strane drugog građanina Uredu za izvršenje smernica bolje da se niste ni rodili,bićete streljani….

Naravno ovako bi samo moglo da bude.A kako će biti Bil Gejts je upravo objasnio prekjuče u virtualnom razgovoru sa sa glavnim urednikom Vol strit žurnala Metom Mjurijem tokom Saveta izvršnog odbora direktora lista(dostupno na sajtu VLŽ).

Krajem sledeće godine stvari mogu da se vrate prilično blizu normale – to je ishod u najboljem slučaju„, rekao je Gates. „Još uvek ne znamo da li će ove vakcine uspeti„, rekao je . „Treba iskoristiti vreme da se kapaciteti za proizvdnju vakcina povećaju. Raspodela vakcina unutar SAD-a, kao i između SAD-a i drugih zemalja može postati glavna tačka spora„.

Gejts je još tvrdio da su zapadne zemlje(iako nezna da li će im vakcina uspeti) „daleko ispred“ Rusije i Kine kada je reč o razvoju i testiranju različitih kandidata za vakcinu.“Predviđa“ da se kineske i ruske vakcine verovatno neće široko koristiti na Zapadu…

Istinoljubivi filantrop u „ćaski“ za Vol Strit Žurnal nije zaboravio da priča 😮 o“bavezi kompanija društvenih medija da se bore protiv „dezinformacija“, poput ideje da je SARS-KoV-2 stvoren u laboratoriji“!

Drastik: 36 dokaza o kovidu 19 iz laboratorije

Prozorljivi filantrop iz Sijetla u razgovoru sa VLŽ naravno „slučajno“ je usmerio protiv borbe „ideje da je SARS-CoV-2 stvoren u laboratoriji“. I to par dana pošto je objavljeno da je Ad hok grupa naučnih istraživača poznata kao DRASTIK sastavila listu od 36 tačaka kako bi potkrepila svoju tvrdnju da je virus COVID-19 mogao poteći iz programa razvoja vakcina.

Oni traže od Trampove dministracije da se ne „oslanja na međunarodnu naučnu elitu i medije koji imaju stečene finansijske interese da oblikuju debatu,već da imenuje nezavisnu i objektivnu radnu grupu koja će utvrditi pravo poreklo Kovid-19 Virus. Grupu vodi dr Lavren Selin, sa 29 godina staža u medicinskim istraživanjima i veteran ratova u Avganistanu i Iraku. On je član Građanske komisije za nacionalnu bezbednost-adrese koja ima pravo da pokrene ovakvu akciju.

Gejtsu takođe „za vrat“sve više duva desetine hiljada lekara sa svih strana sveta koji su se organizovali u stručne klastere sa inicijativom da se okrestrirano Kovid ludilo zaustavi.Broj adresa sa kojih struka poziva „struku“ da se urazumi raste na dnevnom nivou.

Tu spadaju peticija koju je potpisalo 2662 lekara i doktora medicine u Holandiji, javna konferencija koju je činilo 400 lekara u Španiji, Vanparlamentarni anketni odbor Corone sastavljen od oko 500 lekara i naučnika u Nemačkoj i javno pismo Belgije potpisalo preko 1500 ljudi iz medicinske i naučne zajednice,lekari iz Brazila,Britanije…(Čeka se Bane Nestorović)

https://gbdeclaration.org/
https://belgiumbeyondcovid.be/
https://acu2020.org/
https://stopcovid19.today/
https://bonsens.info/
https://opendebat.info/
https://docs4opendebate.be/artsen-initiatieven/
https://americasfrontlinedoctorsummit.com/
https://www.xandernieuws.net/algemeen/groep-artsen-vs-komt-in-verzet-facebook-bant-hun-17-miljoen-keer-bekeken-video/
https://conexaopolitica.com.br/ultimas/brazilian-scientists-and-academics-write-an-open-letter-on-the-science-of-the-coronavirus-pandemic/
https://conexaopolitica.com.br/ultimas/brazilian-scientists-and-academics-write-an-open-letter-on-the-science-of-the-coronavirus-pandemic/
https://www.internationalfreechoice.com/

Centralni mehanizam za kontrolu imunoloških odgovora posreduje interferoni. Čini se da virus KOVID-19 ima neke potpise u svom genomu koji ukazuju na preosetljivost na interferon u poređenju sa koronavirusom odgovornim za pandemiju 2002-2003-ukazuju doktori iz Drastika.

…Virus KOVID-19 možda je bio rezultat pokušaja proizvodnje vakcine protiv oslabljenog virusa nakupljanjem „sinonimnih mutacija“ u proteinu spajk u poređenju sa RaTG13, za koji globalna naučna elita tvrdi da je najbliži slepi miš srodnik koronavirusa.

Veštačka akumulacija sinonimnih mutacija opisana je kao jedan od metoda za proizvodnju živih atenuiranih virusnih vakcina „deoptimizovanjem“ genetskog koda i inhibicijom replikacije.

…Najupečatljiviji pokazatelj genetske manipulacije virusom KOVID-19 je prisustvo polibazičnog mesta cepanja furina, koje ne postoji ni u jednom blisko povezanom koronavirusu slepih miševa koji je identifikovan.S obzirom na njegovu ulogu u procesu fuzije virusne ćelije ili membrane ćelijske ćelije, tim DRASTIK-a sugeriše da je umetanje furinovskog polibaznog cepanja moglo biti povezano sa rizičnim pokušajem proizvodnje intranazalnog spreja vakcine „koji se sam širi“ .

Dodaju: „Vakcine koje se same šire, u osnovi su genetski modifikovani virusi dizajnirani da se kreću kroz populacije na isti način kao i zarazne bolesti, ali umesto da uzrokuju bolest, one pružaju zaštitu.„…Sve je više naučnih dokaza da je pandemija KOVID-19 možda nastala kao rezultat pogrešnog projekta razvoja vakcine.

Ko ima ugovor na viruse?

Karl Sejgan američka legenda nauke svojevremeno je kazao da je „lek za lažni argument -bolji argument,a ne potiskivanje ideja“! A,uporedo sa lekarskom raspravom oko Kovid 19,odvija se i debata kada i zašto je medicina krenula naopako i zašto lekari više ne mogu da „sede zajedno“a kamoli da se dogovore.

U fokusu je 2005.kada je startovalo „javno-privatno partnerstvo“ u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.To je bio ulazak moćnih faramaceutskih kompanija u SZO i naravno filantropije „Made in Bill Gates „.Do „partnerstva“ nikada ne bi došlo da prethodno, na“vrhuncu“ Treće industrijske revolucije s početka ovog Milenijuma, nije sporazumno došlo do ukidanja Etike kakvu poznajemo.

Između ostalog Lična odgovornost zamenjena je Socijalnim ugovorom (ili društvenim dogvorom) u kojem profitiraju elite. Uprošteno,recimo banka Dž. P. Morgan svako malo biva uhvaćena u „nenamernom propustu“ zbog koga profitira milijarde. Redovno plati sudskukaznu, uvek manju od procenjene zarade i niko lično nije odgovoran. Faramaceutska industrije su preslikane priče o „nenamernosti“.

A šta se događa sa onima koji nisu u „Ugovoru“?
Marginalizuju se, cenzurišu, etiketiraju i progone-piše Stejsi Rudin iz Američkog instituta za ekonmska istraživanja.

…Glavni švedski epidemiolog Anders Tegnel optužen je da je „Švedsku doveo do katastrofe“ i da je „eksperimentisao“ nad švedskim narodom. Pažljive studije i modeli nobelovca Majkla Livita označeni su kao „smrtonosna glupost“Džon Joanidis , jedan od najproduktivnijih svetskih naučnika, sam se požalio da su njegove studije sakrivene i ignorisane. Sunetra Gupta, najistaknutiji svetski epidemiolog sa Univerziteta u Okfordu, otkrila je daje njena nauka odjednom postala „netična i opasna“.

Dr Skot Atlas sa Stanforda, novi Trampov prvi savetnik za Kovid 19 „o jadu se zabavio“ sa kolegama“ugovorcima“.Greh mu je jer se“našao“na suprotnom kursu od prethodnika dr Faučija koji zastupa „nauku“: Nikada se ne možemo vratiti u normalu dok je ijednog virusa na planeti.

Atlas opet veruje da bi sve grupe sa niskim rizikom po oboljevanje trebalo to da učine, sa zaštitnim merama usmerenim ka ugroženom stanovništvu.

Atlas misli da se epidemije završavaju imunitetom stada, dok Fauči očigledno veruje da se završavaju ako se dovoljno dugo držite pod ključem a zatim iz temelja promenite način života, jer će se događati pandemija za pandemijom.

Sukob Skota Atlasa sa „ugovorcima nove nauke „primer je i da o virusu ima diskusije samo po „pravilima Gejtsovog kalifata“. Naime pošto je 98 kolega sa Stanforda u otvorenom pismu u Njujorktajsmu svog nekadašnjeg pretpostavljenog nazvalo „šarlatanom“. Ovaj im odgovorio u pismu objavljenom u Fakultetskim novinama Stanford dejli sredinom septembra(pisao IN4s)Martin Kuldorf autoritet sa Medicinskog fakulteta Harvard pokušao je da eventualni sudski spor oko nauče klevete predupredi dijalogom dvojice profesora na „Soho forumu“ (trenutno najprobitačnijem mestu gde se odvijaju polemike u SAD). Dr Filip Pici glavni potpisnik Stanfordovog pisma protiv Atlasa je odgovorio kratko i jasno:

Hvala na pozivu. Preneli smo ono što imamo da kažemo u našem pismu i nemamo dodatnih komentara.

„Kada neko može optužiti javnu ličnost za nepoštenje, odbiti raspravu o suštini sa optuženim i ne trpeti nikakve posledice za takvo ponašanje, to guši slobodno izražavanje mišljenja i ideja. Ovo nije dobro za bilo koga osim za entitete koji pokušavaju da kontrolišu samoposlužni narativ, što nikada ne ispadne dobro ni za koga – posebno za one sa manje snage-zaključio je profesor Kuldorf.

O belo-crnom bioterorizmu

Poslednja „debata“ vezana za Kovid 19 ukratko glasi: Ako je od 150 ljudi na predstavljanju Beretove kao kandidata za sudiju Vrhovnog suda 26. avgusta 26 zakačilo Kovid (sedam odsto) koliko ljudi je moglo da oboli od protesta Blek lajf meters na kojima je od 26. maja učestvovalo 26 miliona ljudi u oko 600 gradova SAD?

Odgovor je oko dva miliona (bez sekundarnih infekcija koje su mogle nastatikada su demonstranti otišli kući).

Blek Lajf Mater dakle odgovoran je za gotovo trećinu svih infekcija KOVID-19?

Ili nije jer su „pod Ugovorom“ sa Sorošom, Gejtsom, Bajdenom!

P.S. Ovo je tek prvi talas kiše. Ne smemo se opustiti ako se pojavi sunce,jer nam sledi drugi talas kiše koji će biti kritičan.
Posle toga možda i treći…
Budimo odgovorni nosimo kišobrane i kad sija sunce!

Pročitajte takođe:

I, Tramp pređe korona rubikon (I)

I, Tramp pređe korona rubikon (II)

IN4S