POKRET ZA BIJELJINU podržao Demokratsku frontu u Crnoj Gori

0
97
Izbori koji će se održati ove nedelje će, po svemu sudeći, biti prelomni trenutak u novijoj istoriji Crne Gore. Iako će na glasačkom listiću biti ponuđeno više opcija, svi znamo da, u stvarnosti, građani Crne Gore imaju samo dva izbora. Crnoj Gori je, sa jedne strane, ponuđena opcija laži i nastavka decenijskog društvenog i ekonomskog propadanja, kao i gubitka dostojanstva, identiteta i svetinja, a na drugoj strani hrabro i postojano stoji ponuda dugo čekane slobode, časti, poštenja i napretka, oličena u Demokratskom frontu.

Stoga, Pokret za Bijeljinu ima dužnost da pozove i zamoli svu našu braću i sestre Srbe u Crnoj Gori, kao i sve druge časne i pravdoljubive građane, da u nedelju sa ponosom i bez straha glasaju za listu Demokratskog fronta „Za budućnost Crne Gore“, na kojoj se nalaze imena desetina najboljih kćeri i sinova Crne Gore, i na čijem je čelu jedan od najvećih intelektualaca Crne Gore prof. dr Zdravko Krivokapić.

Bijeljina, kao grad pobratim Opštine Budva, ima posebnu dužnost da podrži i poželi sreću kandidatima Demokratskog fronta za odbornike u toj opštini, koje predvodi Marko Bato Carević. Molimo građane Budve da ne zaborave poštenje i dobrotu koju je, još uvijek legalni i legitimni, predsjednik budvanske opštine Bato Carević pokazao kroz svoj rad, i da osude one koji su, kada su im se sve kupovine odbornika prljavim novcem pokazale kao nedovoljne, bezumnim nasiljem oteli upravu iz ruku ovog moralnog gorostasa. Postojanost, dostojanstvo i nepokolebljivost u borbi za slobodu i pravdu, koje je Marko Carević pokazao čak i kada je zajedno sa svojim narodom prebijan i ponižavan, obasjavaju njegovu ljudsku veličinu i već sada mu daju slavu i poštovanje širom Srpstva.

Crna Goro, u nedelju je dan kada ćeš se vratiti na put slavnih predaka, put časti i slobode, i kada ćeš odbraniti obraz i svetinje!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com