Da li se Fahrudin Radončić zaneo braneći neodbranjivo?

0
135
Foto: Youtube/Printscreen

Fahrudin Radončić, predsednik Saveza za bolju budućnost (SBB), na svom Instagram profilu objavio je status u kome izričito pominje i Glas javnosti.

Radončić je našu medijsku kuću ovim pisanjem doveo u vezu sa “velikosrpskim nacionalizmom i ruskim imperijalizmom u sprezi sa Muslimanskim bratstvom”?!

Ovo nikako ne može biti ako se išta zna o Glasu javnosti koji nije od juče na ovom medijskom prostoru.

Gospodin Radončić pri tom osporava navode iz intervjua koji je naš portal preneo, a uz koji postoji i video snimak na koji se tekst poziva, ne vodeći računa i ne infornišući se da smo mi samo glasnici, koji prenose intervju dat za SbrinINFO kanal – “Telohranitelj Fahrudina Radončića – Od Mila smo dovozili novac od droge u Sarajevo” Arbina Cibre, objavljen 19. avgusta tekuće godine.

Te tako braneći Mila Đukanovića, bez imalo zdravorazumske provere, spekuliše o takozvanim motivima našeg izveštavanja, podmećući nam stavove koje naša kuća ne može i nikako ne zastupa.

Fahrudina Radončića pozivamo da u intervjuu za našu medijsku kuću demantuje sve navode koje smo preneli – ne držeći nikom stranu, već objavljujući sve relevantne informacije koje su nam na raspolaganju.

 

View this post on Instagram

 

ŽALOSNO JE KADA SE UDRUŽE VELIKOSRPSKI NACIONALIZAM, RUSKI IMPERIJALIZAM I MUSLIMANSKO BRATSTVO Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović demantirao je danas navode iz intervjua (poremećenog) Armina Cibre “Glasu javnosti”, u kojoj ovaj bolesni lažov, inače proizvod vrha SDA, plasira obavještajno smišljene laži i o meni. Đukanović je, spominjući čak i ime srpskog koordinatora i mega-obavještajca (Marko Parezanović, drugi čovjek BIA-e), dobro dijagnosticirao da se ovdje radi o velikosrpskom nacionalizmu i ruskom imperijalizmu. I, da oni, imaju zadatak da destabiliziraju Crnu Goru. Ja bih samo dodao da su se, ovoga puta, sa velikosrpskim obavještajcima i proruskim agentina, uvezali i članovi i promotori Muslimanskog bratstva u BiH. Njihova je pusta želja da dobiju fildžan državicu i etabliraju feudalnu vlast, kao jedinu navodnu perspektivu Bošnjaka i lažnu evropsku potrebu i korist za takvom državicom unutar sebe. Svima njima, iz različitih ideološko-vjerskih uvjerenja, odgovaraju raspad Bosne i Hercegovine ili rušenje nezavisnosti Crne Gore. Nesretni i bolesni Cibra, koji je već osuđivan za klevete, najmanje je važan u cijeloj geostrateškoj igri, gdje se Fahrudinu Radončiću podmeće da se tobože bavi prodajom droge i izdavanjem lažnih pasoša. I to, ni manje ni više, nego sa predsjednicima Crne Gore i Kosova, gospodom Milom Đukanovićem i Hašimom Tačijem, odnosno Keljmendijem. Ovim mračnim, anticivilizacijskim, antievropskim i antizapadnim silama, ne odgovaraju političari regionalne saradnje, mudrosti i stabilnosti. Ipak, mi ćemo pobijediti.

A post shared by Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin) on

Glas javnosti već više od 20 godina važi za medij koji se void jedino objektivnim i profesionalnim izveštavanjem koje nikada neće i ne može biti na štetu naroda za koji i zbog koga postoji.

U saglasnosti sa motom naše kuće “mi ne ulepšavamo stvarnost” u prilogu su i transkripti telefonskih razgovora iz 2018. godine koji govore da imamo ozbiljne izvore, te svako može da prosudi gde se krije istina.

 

Glas javnosti