SAVREMENA POLITIČKA ISTORIJA ZA PROFESORA KOVIĆA!

0
156

Da je Srbija zemlja u kojoj svako piskaralo koje uspe da dođe da medija „vrhunski nacionalni pregalac“ potvrđuje primer izvesnog profesora Miloša Kovića.

Izvesni profesor dao je sebi za pravo da optužuje Srbe sa KiM koji su istupili iz „Pokreta za odbranu Kosova i Metohije“ i naveo da je reč o smišljenom pokušaju da se razbije navedeni pokret.

Ovaj „smišljen“ pokušaj napuštanja pokreta ogleda se u nezadovoljstvu Srba sa KiM, upravo zbog toga što izvesni profesor nije hteo da kao zastupnik pokreta podnese krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića.

Kako bi svoju saradnju sa Aleksandrom Vučićem koja se bazira na više nivoa što više zabašurio, izvesni profesor optužio je one koje žive i dalje na KiM da pokušavaju da uvuku „Pokret za odbranu Kosova i Metohije“ u svoj svet stranačkih i tajkunskih sukoba i strasti.

Izvesni profesor koji je sebe postavio kao simbol patriotizma, znanja i borbe za Kim ne sme da podnese jednu običnu prijavu protiv diktatora, a to je naravno zbog toga što je još jedan u nizu njegovih plaćenika koji ima samo jednu ulogu koju pokušava da odigra što je bolje moguće. Što više zabašuriti izdaju KiM i rasturiti svaku pravu inicijativu za odbranu istog.

Dragi moj profesore umesto Vi meni da održite čas to ću uraditi ja Vama i to čas savremene političke realnosti i naučiću Vas kako u Srbiji prolaze disidenti.

U vreme kada je Aleksandar Vučić potpisao Briselski sporazum, ja sam bio direktor Narodne biblioteke „Sveti Sava“ u Aranđelovcu. Ja nisam ćutao poput Vas, već sam otišao među okupljeni narod koji se nalazio ispred Skuštine Srbije. Održao sam govor i sutradan sam smenjen sa funkcije koju sam obavljao veoma uspešno.

Ne sećam se da sam Vas tamo video, ali znam da sam bio prva žrtva političkog progona SNS-a u Srbiji i o tome je pisao profesor Kosta Čavoški.

Vaše podrške narodu tih dana se ne sećam, baš kao ni vašeg govora ni stradanja.

Vi ste i dan danas na mnogim državnim funkcijama na kojima je nemoguće biti ukoliko niste saradnik i poslušnik diktatorskog režima poput ovog naprednjačkog na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Takođe, Vi ste taj koji ste davali i dajete još uvek vetar u krila Milošu Jovanoviću trećerazrednom političaru koji čak nije mogao da odštampa sebi ni plakate za izbore, već su mu to odradili iz centrale SNS-a u Beogradu.

Zato, manite nas priča u folijama i oblandi o Vašem patriotizmu.

Niti ste rodoljub, niti ste disident, niti ste ikada stradali od bilo kojeg režima, a ja vam rado mogu prepričati kako je u zatvoru i kako je to kada Vas zbog političkih stavova i mišljenja par stotina puta pozovu na „informativni razgovor“.

Predlažem Vam da se što pre vratite tamo odakle ste izašli, a zamišljam Vas kako sedite u kancelariji kao u drami „Siroti mali hrčki“ i simulirate posao.

Ako je Srbija spala na to da Vi branite KiM, bojim se da će biti izgubljena i Šumadija.

Srdačan pozdrav iz Šumadije!

Ivan Ivanović šumadijski seljak!