„Oni koji prodaju TO ĐUBRE našoj deci su GORI OD HITLERA!“ Dr Grujičić o NAJVEĆEM ZLU današnjice

0
232

Prof. doktorka Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju je, na trećoj Veb konferenciji govorila, između ostalog, i o legalizaciji marihuane.

– Ako mene pitate nikad. Mislim da je to veliko zlo. Moram da pohvalim predsednika SAD Donalda Trampa. To je prvi predsednik Amerike koji je prvi jasno i glasno rekao ko u neprijatelji SAD. Nisu ni ISIS, ni Al Kaida već narko-karteli Južne Amerike. Znajući koliko je ta pošast uzela maha, on je prvi koji je stavio prst na čelo i to rekao javno – navela je doktorka Grujičić.

Kako je istakla, tako bi trebalo i mi da razmišljamo.

– Oni koji su u stanju da prodaju to đubre da bi od naše dece napravili morone su veći zlikovci za mene od Mengele, Hitlera i ostalih – navela je ona.

Govoreći o virusu korone dr Grujičić ističe da do težih simptoma dolazi onda kada virus ima sposobnost da parališe disajni centar, čime se javlja kratkoća daha i dolazi do slabosti disajne muskulature, kao i da pacijenti sa centralnim nervnim oboljenjima nisu u riziku više nego bilo koji drugi pacijenti.

Ipak, ako bude pronađena vakcina protiv korona virusa, onda će se posebno razmatrati šta sa ovim pacijentima.

– Pacijenti koji su operisali tumore na mozgu neće moći da prime aktivnu, odnosno živu vakcinu godinama. Smatra se da loše utiče na njihov centralni nervni sistem i da su podložniji negativnoj reakciji na živu vakcinu. Oni će moći da prime samo mrtve vakcine – istakla je.

Intermagazin