Ministar Vulin: Niko ne mrzi Srbiju kao bivši Srbi

0
324

Jedan respirator spasava prosječno tri života, a odbili ste pet respiratora koje je ponudila država Srbija. Kako možete da pogledate svoje građane u oči i da li ćete smjeti da ih pogledate u oči sjutra?

Predsednik Vučić opet pokazuje da je jedini lider na Balkanu kome je iskreno stalo do mira i iskreno stalo do dobrosusedskih odnosa i često to radi na sopstvenu političku štetu. To nije neka velika tajna – da niko ne može da mrzi Srbiju koliko bivši Srbi. Ali da toliko mrze sopstvene građane, da odbijaju pomoć za sopstvene građane, za građane Crne Gore. Jedan respirator spasava prosečno tri života, a odbili ste pet respiratora koje je ponudila država Srbija. Kako možete da pogledate svoje građane u oči i da li ćete smeti da ih pogledate u oči sutra? – izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin gostujući u emisiji Jutro TV Prva u odgovoru na novinarsko pitanje o odbijanju Crne Gore da primi pet respiratora kao donaciju Srbije.

Ministar Vulin je poželeo da ti respiratori nikada ne zatrebaju, dodajući da je teško razumeti da „ako mrzite Srbiju, zbog toga mrzite i sopstvene građane“.

In4S